| batranulintelept77 a întrebat:

Salutare clan TPU. Am un obieci de a ma spala des pe față, dimineata, inainte sa fac sport, dupa ce stau pe calculator etc., iar acum si cu caldura cred ca ma spal cam de 10 ori pe zi pe față. De ieri am niste parti rosii de piele pe obraz si in zona mustatii, iar azi a inceput sa ma si usture si sa fie mai accentuat. Ma gandesc ca o fi de la faptul ca daca m-am spalat atata pe fata automat am folosit si prosopul si m-am "zgariat"/iritat sau poate fiindca nu folosesc sapun special de față. Credeti ca e vreuna din astea sau nu are legatura?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Admiral0 a răspuns:

Majoritatea săpunurilor au substanțe agresive și sunt destul de iritante folosite în exces, iar fața e o zonă sensibilă. Spală-te doar cu apă și de șters te poți șterge cu servețele dinalea simple la cutie sau chiar deloc (eu nu mă șterg pe față). Că ai cam exagerat si ți s-a iritat fața. Să dai cu ceva creme, sau Nidoflor dacă vrei, e foarte bun.

7 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Ia-ti o apa termala pentru improspatare si nu te mai spala de 10 ori pe zi.
Cumpara-ti si un gel bland de spalat, Bioderma la 1 l are un pret f bun si e ideal pentru pielea sensibila.
Vezi cu recomandarea aia cu Nidoflor, ala se foloseste la indicatia medicului, e un produs cu antibiotic si... CORTICOSTEROIZI.

| theboyinlove a răspuns (pentru alina2k18):

Hei. Imi dai instagramul tau? Te-am urmarit atent si pari o tipa super as vrea sa te cunosc mai bine.Pup!

| 1900s a răspuns:

Nu cred ca ai cum de la spalatul pe fata sa te usture si sa te iritezi.E foarte bine ca te speli des, si eu fac asta pentru a nu face acnee.Probabil de la caldura sau te-a muscat ceva.

| batranulintelept77 explică:

Super haz merci

| AureliusTPU a răspuns:

Nu te spala des cu sapun nu e bine si te speli doar cu apa.Nu te mai spala des cu sapun, spalate cu apa si atat