|

URGENT! FUNDAA! Ok TPU am o întrebare serioasa, și vă rog să răspundeți dacă ați avut sau daca cunoașteti bine problema-eu de 1 an jumate cred că aproape 2 când fac efort fizic (nu tot timpul) mă doare in spate la genunchiul de la piciorul stâng... întotdeauna m-a durut la piciorul stâng, credeți că ar putea fi cancer? Am mai jos un link in care am citit cate simptome credeți că poate fi cancer?

https://m.realitatea.net/simptomele-cancerului-osos-conf undate-cu-cele-ale-artritei-ce-trebuie-sa-tii-aceasta-bo ala_1948454.html (multumesc mult)

6 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Mergi la medicul de familie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cancerul nu doare. Mai caută și tu pe net.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e cancer. Probabil suprasoliciţi articulaţia/ tendoanele/ ceva de pe acolo. Cere trimitere de la medicul de familie pentru un control amănunţit, dacă simţi că se agravează problema. Şi evită să cauţi diagnostice fataliste pe google happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună
Stii vorba aia. nu crede ce vezi pe internet.
Cancerul nu doare, in plus, nici nu cred ca exista cancer la picior happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Sekim):

E vorba de cancer osos, așa că, cred că poate să doara

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu mai cauta niciodata cat traiesti tu simptome si diagnosticele pe internet. Nu sti udaca sti. dar sunt pastile cu efect placebo. Adica ei iti dau o pastila facuta din zahar si iti garanteaza ca te vei face bine ca pastila este foarte buna pentru ce problema ai tu, iar tu crezand ca gata te vei face bine de la pastila chiar iti va trece, chiar daca pastila nu are nici un efect. Dar ai grija ca chestia asta merge si invers, adica daca te sperii si tot esti gandul ca ai putea avea ceva ai mari sanse sa dezvolti boala imaginata de tine. Nu te mai gandii la astea si iti spun nu mai cauta pe internet diagnostice. Calm... nu ai nimic grav. Nu te mai speria degeaba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează