| AndreeaRullz a întrebat:

Vreau sa tin post negru pentru baiatul pe care-l simpatizez... dar jur ca nu mai pot! De azi dimineata n-am mancat nimic si simt ca pot sa lesin in orice moment...Nu-mi spuneti de postul normal pentru ca nu tin! Sa mananc sau nu?cryingOare ajunge?crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu. tine post pentru pacatele tale iar Dumnezeu te va binecuvanta si vei gasi dragostea

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Postul negru se tine numai pentru probleme de viata si de moarte, nu pentru un barbat. E un pacat sa intinezi ideea acestei penitente crestine cu asa ceva. In plus, postul negru inseamna in primul rand rugaciune. Adica in timpul lui in mod cert nu ai ce cauta pe internet, trebuie sa muncesti si sa te rogi. Cred ca ar fi bine sa mananci, ca oricum ce faci tu nici macar nu are vreo legatura cu postul negru, ci mai degraba este o murdarire a ideii de post negru. Si sa te duci la spovedanie, pentru iertarea pacatului pe care tocmai il comiti.

Abh
| Abh a răspuns:

Renunta, daca ti-e asa de greu iti pui in pericol sanatatea.

soothe
| soothe a răspuns:

Postul se tine numai pentru Dumnezeu.

mira
| mira a răspuns:

Postul tau nu are nicio logica.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Draga Andreea, crezi ca dorinta ta se va implini printr-un post negru? Dorinta ta se poate indeplini daca acel baiat te iubeste si impreuna veti fi un cuplu, astfel reusind sa aveti o relatie, asa cum iti doresti. Pentru aceasta trebuie ca el sa afle ca tu existi, ca-l placi. Apoi poate fi vorba si de altele. Poti tine un post negru pentru cineva bolnav, indiferent cine, pentru cineva care are o problema foarte grava... dar nu pentru acest lucru.
Nu trebuie sa te infometezi. Dumnezeu stie ce vrei...roga-te doar si este indeajuns.

| mioara a răspuns:

Nu se tine post prin infometare, te poti imbolnavii de altceva

| zorialbi a răspuns:

Draga Andreea, postul nu se tine pentru un baiat, decat daca sa zicem ca Doamne fereste este bolnav si vrei sa-l ajuti atunci poti sa tii post si te rogi in acelasi timp pentru sanatatea lui. Dar postul se tine pentru tine in primul rand, sa te ajute sa scapi de patimile care te stapanesc si pentru curatirea sufletului. Dar daca postul nu este insotit de rugaciune si nu este facut cu randuiala (de exemplu ce incerci tu sa faci, sa tii post negru) nu aduce folos. Daca vrei sa tii post, tine postul Pastelui in care am intrat de curand si iti va fi de folos. Si poti sa mergi si sa te spovedesti apoi la un parinte. Numai bine!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cap ai, minte, ce-ti mai trebuie? Pune mana si mananca, hraneste-te, traieste, ca nimic pe lumea asta nu merita sa te distrugi.
Mai ai multe idei din astea?
Si, asa...pentru cultura maea generala, cam ce crezi ca ai putea rezolva prin infometare? Pardon! Post negru.

| Deeza a răspuns:

Tu esti normala? Cum adica sa tii post pentru baiatul pe care il iubesti? Postul nu se tine pentru cineva ci pentru tine. Asa ca lasa prostiile si mananca, ca altfel o sa lesini si nu cred ca prietenului tau o sa-i placa asta.

| BiaJ a răspuns:

Frumos gestul, dar nu trebuie sa stai flamanda.sad Daca chiar vrei sa ti acest post, eu stiu ca trebuie sa mananci de cel putin 3 ori pe zi si sa te saturi o singura data. Dar sa ti post vinerea si miercurea sa nu mananci carne.happyEu asa procedezhappy

| ☼loli☼ a răspuns:

Mananca, nu tine post negru nici macar nu cred ca este sanatos. Si cu ce te ajuta pana la urma in problema ta? Daca vrei sa slabesti sunt alte solutii gen dieta si sport, daca vrei sa iesi in evidenta aranjeaza'te, imbraca'te frumos si fii prietenoasa si distractiva, daca vrei sa ti se indeplineasca o dorinta mai bine puneti'o in fata unei icoane ca merge mai bine sau arunca un banut intr'o fantana.
Nu e deloc bine sa te infometezi pana lesini. Dar daca vrei neaparat sa tii postu asta numa pentru un baiat pe care doar il simpatizezi si care nu te ajuta cu nimic atunci tot ce pot sa spun e ca faci ce vrei si ca un om moare de inanitie in abia 30 d zile, numa apa sa bei ca fara ea mori in 6.
Dar eu tot zic sa gasesti alte solutii in locul unui post.

| n0name a răspuns:

ManancalaughingBaietzii sunt doar niste prostilaughing parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca daca te infometezi se intampla o minune? Postul negru se face treptat nu asa dintr'o data pentru ca ajungi la spital. Daca tot vrei sa iti fie bine roga'te si nu te mai infometa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti sugerezi sa mananci bine. Sa tii post pentru un simplu baiat (un simplu om, la fel ca tine) nu este bine. Mai intai intreaba-te daca si el ar face acelasi lucru pentru tine. Incearca sa te imprietenesti cu el, sa te observe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce rezolvi daca nu mananci? nimic.mai bine i-ai spune si ar fi mai bine ca nu te manancabig grin. Postul nu se tine pentru cineva ci pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa tin post negru pentru mama mea moarta am 12 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand postesti gandul tau nu trebuie sa-ti fie la mancare gandeste-te doar la dumnezeu si la fiul tau

| PlAC a răspuns:

F frumos gestul. Dar asta trebuie sa vina din tine in primul rand.