| Neamiticahfdn a întrebat:

Vreau sa va spun ca am o durere imensa de spate, totul a inceput aseara cand dormeam, si nu stiu ce am visat si parca am tresarit, si eram foarte obosit si cand am tresarit a inceput sa ma doara spatele imens, ma doare in partea stang sus, acolo langa gat, am dormit asa toata noaptea, si dimineata durerea a mai trecut putin, si acum uneori imi trece, dupa, iar ma apuca o durere ca nu pot merge, nu stiu de la ce ar putea fi, nu am mai avut pana acum asa dureri cu spatele. Daca ma aplec nu ma doare, cand ma ridic parca as fi robot, imi vine sa plang tocmai de durerea aia, parca m-ar intepa ceva cand ma doare, este o durere care apare si dispare, insa dispare pe un timp scurt. Si sunt in Germania nu pot sa ma duc aici la medic, doar cand o sa merg acasa in august, asa ca nu imi recomandati sa merg la medic, spuneti-mi daca ati patit si voi asa ceva. Multumesc mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Ti s-a pus un junghi care va trece in timp. Durerea va fi de durata, posibil sa te tina si 2-3 saptamani. Cumparati Voltaren de la farmacie, este foarte bun pentru ceea ce ai tu. Maseaza dimineata si seara locul dureros pana intra in piele.
Si mie mi s-a intamplat de multe ori pe timpul somnului sa ma trezesc "schingiuita" si Voltarenul imi este mereu aproape. Iti va calma durerile si iti vei putea face treburile in voie.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Poate ca atunci cand te-ai intins sau te-ai rasucit asa dintr-odata, ai facut vreo intindere musculara. Dupa parerea mea aceasta durere ar trebui sa treaca repede. Dar daca nu se intampla asta nu mai sta si du-te la doctor

| Satango a răspuns:

HeY!
Prin lucrurile acestea trec mulți dintre noi, din cauza dormitului inconfortabil. Asta ține de mai multe aspecte, până și de mediul în care dormi, evident.
Dacă cauți anumite remedii medicinale:
Diclofenac cremă, Diclac gel, anti-inflamatoare (unguente).
Hmm, un masaj cervical, un duș rece.

| pisciutza19 a răspuns:

Ia un anti inflamator ceva ibuprofen sau un miorelaxant gen mydocalm o să îţi treacă