| mgtow a întrebat:

Nu am experienta in a gati mancare, si trebuie sa invat. Nu prea imi place sa mananc carne mai mult vegetarian ma consider dar sa stau 3h la o cratita ma enerveaza... daca de exemplu imi fac numai ciorba de verdeata cu tocana de cartofi sa mananc constant acelasi tip de mancare are ceva? Asa macar invat cum se face si nu ma stresez cu altceva, eventual ca sa variez trag o fuga la restaurantul italian si mai mananca acolo la ocazie.

Răspuns Câştigător
| Couragebv a răspuns:

Lucrez de 12 ani in bucatarie, si iti inteleg durerea cu " 3 ore". Simple retete pentru tine. Radacinoasele ( telina, ceapa, morcov) se pun pun primele la ciorbe si supe. Se pot da si pe razatoarea mare. ( poti cumpara si deja taiate si congelate! La cartofi e mai delicat, nu poti folosi congelati( testat, rezulat oribil) dar se pot face si in coaja, cei albi, daca sunt bine spalati, si fara prea multe munca. La felul 2 ai o gama variata, de la legume prajite simplu in unt, pana la tocane si altele. Daca mai ai intrebari, nu ezita.

5 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Invata o reteta și mananca cat poți acea mancare. Ai sa vezi ca in scurt timp ai sa te saturi de acea mancare si vei dori sa inveti alta reteta.

| mgtow explică (pentru Couragebv):

Tu ma vei ajuta online intr-o sambata cand ma pun pe treaba

| Couragebv a răspuns (pentru mgtow):

Sigur, intr-o sambata.

| mgtow explică (pentru Couragebv):

Daca as face numa ciorba de legume, felu 2 sa mananc fructe iar sfarsit de saptamana mai trag pe la restaurant e bine? Nu pot face fata la atatea varietati de mancare si cùrvele astea moderne nu au habar de nimic sa faca in casa de aia stau singur. ce parere ai?

| Couragebv a răspuns (pentru mgtow):

Da, mai ales daca nu faci aceeasi ciorba, mai pui un orez, o pasta. Cam de 2 ori pe saptama ai nevoie de ceva mai bogat. Acum depinde si ce efort fizic depui la munca.