| David2702 a întrebat:

Imi dati niste retete se tort fara foc va rog?

9 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pai cumperi blatul, creme la plic, frisca la tub si asamblezi totul dupa imaginatia ta..cremele la plic, sunt cele mai usor de preparat, doar sa urmezi intocmai instructiunile.
Mult succes!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poţi face un tort Tiramisu ( simplu, fără mascarpone ) după următoarea reţetă :

Ai nevoie de : 1 pac. mare de pişcoturi ( 400-500 gr; sau 1 blat de tort rotund, din magazin ), 2 plicuri cremă Tiramisu ( Dr. Oetker ) şi 2 ceşti cafea ( eventual şi 1 sticluţă esenţă de rom 20 ml ), şi 2 linguriţe de cacao ( pentru ornat ).

Pişcoturile sau blatul de tort se însiropează cu siropul de cafea, crema se prepară ( la "rece", cu mixerul ) conform instrucţiunilor de pe plic şi se întinde pe pişcoturi/blat, iar deasupra se pudrează cu cacao.

Este gata în 10 minute şi e foarte SIMPLU de realizat!


Sau, poţi ALEGE una din următoarele reţete.

Vezi diverse reţete de tort fără coacere la linkul :
http://www.gustos.ro/retete-culinare/tort-delicios-fara-coacere.html

http://irinaririna.blogspot.ro/2013/01/tort-de-mere-fara-coacere.html

http://whatlibertyate.com/......a-coacere/

http://scrieliber.ro/2011/06/11/tort-cu-fructe-fara-coacere/

http://www.petitchef.ro/retete/blat-de-tort-fara-coacere-fid-949901

http://gastronomie.ele.ro/retete/Desert_--d8/Torturi_--s19/


Vezi diverse reţete de prăjituri ( fără coacere ) la linkul :
http://www.retetecalamama.ro/tag/prajitura-fara-coacere

http://www.divahair.ro/culinar/retete/dulciuri-rapide-fara-coacere

http://retete.flu.ro/retete-recomandate/prajitura-fara-coacere/

http://retete.flu.ro/retete-recomandate/prajitura-fara-coacere/

http://www.retetekulinare.ro/prajituri/prajitura-rapida/

http://cooking-can-be-fun.blogspot.ro/......acere.html

http://www.secretulprajiturilor.ro/......p1977.html

http://www.teoskitchen.ro/2009/12/cheesecake-fara-coacere.html

http://biancams76.blogspot.ro/2010/03/prajitura-cu-mere-fara-coacere.html

http://delly.garbo.ro/......acere.html

http://www.reteteculinare.ro/......cere-6402/

http://www.bucataras.ro/......34164.html


Toate cele bune.

| KateMiddleton a răspuns:

Poti cumpara vafe, lapte condensat si unt si nuci.Mesteci laptele condensat cu untul(daca te temi de calorii poti sa treci peste, dar e mai bun cu unt), faramitezi nucile si le amesteci cu laptele si untul. Apoi pe fiecare vafa pui acesta masa omogena si ui vafa peste vafa.
Un tort racoritor de vara poate fi facut in modul urmator:pui intr-o tava biscuiti cu ciocolata, peste ei pui inghetata(de obicei alba, dar depinde de preferinte)si torni putin coniac.Pui totul la frigider.
Pofta buna! Nu uita dupa ora de sport dupa ce consumi tortul!

| roxanaiasmina202 a răspuns:

Ingrediente pentru un blat cu cacao, diametrul de 26 cm :


7oua
180 gr. faina
210 gr. zahar
30 gr. cacao

Ingrediente pentru crema de piersici ( mousse):


300 gr. piersici din compot
3 linguri amidon
2 linguri zahar
300 ml smantana pentru frisca + 1/2 plic intaritor frisca + 1 lingura zahar farin vanilat.
250 ml. suc piersici (compot)
3 plicuri zahar vanilat

Ingrediente pentru sirop:


150 ml. suc de piersici( compot)
200 ml. apa

Decor:


500 ml.frisca batuta
50 gr. ciocolata topita
Mod de preparare
1. Blatul: Se mixeaza ouale intregi impreuna cu zaharul, timp de 20-25 min. pana se deschid la culoare si isi tripleaza volumul; adaugam ingredientele uscate ( faina cernuta si amestecata cu cacao ) si amestecam usor de jos in sus. Turnam compozitia intr-o forma tapetata, pe fund, cu hartie de copt si peretii cu unt si faina. Coacem blatul la 180 de grade pana trece testul scobitorii. Se lasa sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa.
2. Mod de preparare crema: Se dizolva amidonul in 80 ml. suc, iar restul sucului il punem pe foc mic impreuna cu zaharul. Cand zaharul s-a topit si sucul incepe sa fiarba il turnam peste amidon si amestecam rapid. Il aducem din nou pe foc pentru cateva minute, amestecand intr-una. Rezulta o crema. In crema calda adaugam piersicile scurse bine, taiate marunt si amestecam. Se lasa crema sa se raceasca si adaugam frisca batuta tare. Amestecam si iese un mousse delicios. Mod de preparare sirop: Punem pe foc sucul si apa, dam un clocot si lasam sa se raceasca. Se taie blatul in trei foi. Asezam prima foaie intr-o forma rotunda tapetata cu folie de plastic, insiropam, adaugam jumatate din crema, punem a doua foaie de blat, insiropam si adaugam a doua parte de crema, acoperim cu a treia foaie si o insiropam si pe aceasta. Dam la rece pentru doua ore, il scoatem si il ornam cu frisca dupa imaginatia fiecaruia.

Întrebări similare