De unde pot cumpara air force 1 ieftini?
Cei care ati comandat colete internationale din america china etc, cat ati asteptat la BSI/ posta romana pana sa va duca coletul la voi?
Buna! Daca vreau sa fac un retur la Bershka pot returna doar o parte din produse?
Salut. De unde pot cumpăra acest one netbook one mix 4 în România pentru ca tot caut de îmi vine rău și nici ca nu găsesc. Nu găsesc nimic, un magazin măcar de unde sa pot lua acest netbook.
Salut, am spart un borcan in lidl, mi-a cazut din brate :( am intrebat un angajat si a spus ca nu il platesc. Nu am mai asteptat sa stranga, poate sa mi se intample ceva daca calca cineva in cioburi?
Unde pot găsi un shop cu produse de unghii de gel in Brăila?
Salut! Stie cineva de unde pot lua o pereche de Nike SF Air Force Mid? Nu gasesc niciunde, oriunde caut, nu mai sunt pe stock.
De unde pot cumpara tricouri de fotbal (cu echipe) ieftine?
Știți niște site-uri cu converse originali?
Salut,cum pot anula o comanda pe Shein?
Voi de unde va luati chestii de ziua cuiva? Eu am luat de aici mi se par super faine si ieftine, ba chiar recomand, oamenii sunt faini, stiti alte site-uri? www.articole-petreceri.ro
Heii! De mult incerc sa caut raspunsul la intrebarea asta, nu prea am cine stie ce posibilitati de a ma imbraca WOW dar vreau sa stiu unde pot gasi Nike Jordan FAKE sau sa arate identici la un pret mic,...? (mai mult)
A mai dat cineva comanda SHEIN? A zis ca vine azi și nu a venit A mai pățit careva?
Converse de pe www.converseromaniaonline.top sunt originali?
Salutare. Puteti sa-mi recomandati niste sexshop-uri (online sau magazine fizice in Bucuresti) cu niste preturi... mai normale, spre mici daca se poate? Merci
Bună, a comandat cineva converse de pe https://wwwconverseromaniaonline.com sau https://wwwtenesiconversi.com, sunt originali? Dacă nu, îmi puteți spune niște site-uri cu converse originali?
Heeello! De pe ce siteuri va luati incaltaminte, gen sa corespunda numarul si raport pret calitate? Eu folosesc Kalapod, depurtat si mirea fashion. As vrea totusi sa incerc si altele.dau fundă
Bună ziua. Îmi recomandă cineva un aparat de bărbierit decent? Buget 200 lei. Mulțumesc frumos!
Mi-am cumparat cateva haine de pe Shein. Si la ultima actualizare imi spune ca este in transit in Bucuresti dar coletul nu a fost predat de catre expediator. Ar trebui sa-mi fac griji?
Si- a dat mama comanda de pe un site cretive de niste haine. Acestia i- au trimis niste haine de copil si pentru retur o pun sa cheme un curier sa il trimita in Bulgaria si sa achite 25 lei transport, ...? (mai mult)
Buna, am revenit cu o alta intrebare. Vreau sa iau ceva haine din afara si la metoda de livrare scrie "Custom Logistics", stie cineva de ei? Cum imi va veni coletul, posta/curier? Sau va trebuie sa ma...? (mai mult)
Sunt sportselect si modivo siteuri in regula? Produsele de acolo sunt reale sau fakeuri? In special sport select...
Salut, stie cineva cu ce firma de curierat poti trimite la stockx?
Am un văr mai mic care vrea o colectie de dinozauri cu tot cu reviste de la Gazeta Sporturilor (GSP), dar problema este urmatoarea. Aceasta colectie a inceput din 2012 sau 2013 si nu stiu daca mai pot...? (mai mult)
Salutare, se poate returna un produs comandat de la eMag chiar în ultima zi de termen (a 14 zi)?
Exista geci de piele pana in 250 lei la vreun magazin -brand?
Salut! Unde in Satu Mare pot gasi un dispensor de mingi mici de cauciuc? Mi-a furat-o pe a mea un copil si acum imi trebuie alta.
Cum este Pizza Hut? Merită în comparație cu alte pizzerii?
Bună! Am făcut o comandă de pe Bershka si vreau sa o returnez in magazin, primesc banii prin aceeași metoda prin care am si platit, nu?
Salut! Am cumparat un parfum prin eMAG, dar livrarea nu a fost de catre eMAG, prin alt vanzator. Am selectat un easybox pentru locul de livrare si a doua zi m- am razgandit si am anulat comanda. Azi,...? (mai mult)
Salut! A comandat cineva produse en gros de pe "made in China" sau "allibaba"? Exista riscul de probleme la vama fiind un număr mare de bucăți?
Cum ma pot opri din cheltuit bani? Shoppingul online a devenit pentru mine ceva terapeutic si nu stiu cum sa ma opresc din cheltuit :(
Imi poate recomanda cineva o țigară electronica bună?
Salut, dețin un golf 4 din 2001. Vreau sa schimb mp3 player ul cu altul cu Bluetooth, nu navigație cu touch- screen, mp3 player simplu cu Bluetooth si port USB. Ce mp3 se potriveste perfect la un...? (mai mult)
Salut. Deci vreau sa comand ceva de pe eMAG. Produsul trebuie sa vina in showroom, adica sa il iau eu de la magazinul lor. Ideea e ca trebuie sa am 18 ani ca sa- l iau (nu am), asa ca m- am gandit sa...? (mai mult)
Daca ai cumparat un parfum si ai bonul fiscal si e nesigilat inca, poti merge la acel magazin sa ti-l inlocuiasca cu alta marca?
Hei! Recomandați-mi va rog produse pentru corp de pe notino.
Bună! Aș vrea să comand ceva de la o firmă din Turcia. Atunci când îmi va veni comanda, mi se va aplica un impozit? Va trebui să plătesc ceva? Mulțumesc!
A primit cineva noul iPhone 13 verde? Am facut o precomanda pe 18mar la "3m4g" si inca nu am vreun status pe ea
Site-ul arcano sport este legit?
De unde pot cumpara dulciuri din Asia de Est?
Bună, am dat o comanda pe shein acum doua săptămâni și de o săptămână îmi arata ca este în tranzit, coletul meu nu a fost predat de expeditor. Vreau sa știu dacă s- a mai întâmplat cuiva...? (mai mult)
Draga TPU, cum pot achizitiona Nike 720 Air Max? Am cautat si am impresia ca nu se mai fabrica :( Eu in esenta vreau adidasi pentru asfalt/ de oras sa blocheze toate socurile si sa fie confortabili, ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa imi cumpar un iphone de pe eMAG, dar inainte am cateva intrebari.Ce stiti pot sa am incredere? Sunt telefoanele bune, noi si originale? Pot sa am incredere sa imi cumpar? Va rog frumos...? (mai mult)
Salut, cunoasteti un site de unde se pot cumpara taste pentru laptop?
Am comandat ceva prin decathlon si am ales livrarea in magazin cu plata ramburs. Am mers sa imi ridic coletul iar cand am vrut sa platesc doamnele de acolo tot insistau sa- mi spuna ca este deja platit....? (mai mult)
E jordan1romania legit sau sunt repuri? Macar daca e sa cumpar sa imi ajunga ceva acasa ca platesc cu cardul si poate raman fara alocatia daca e cineva care a cumparat
Buna tuturor! Am comandat de pe shein și scrie că a fost livrată comanda, ba chiar că am primit-o, dar nu mi-a ajuns pachetul. Știți cumva cum pot rezolva? Mai vine pachetul sau nu? Mulțumesc!
Salut! O narghilea bună pana în 250 ron?
Salut! A făcut prietena mea o comanda de pe SHEIN si când i- a ajuns comanda i- a spus curierului sa o lase la sediu sa o ridice ea si el a trimis comanda înapoi ca si refuzata in loc sa o lase la sediu!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Ana0912 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
avocadosm200 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?