|

A mai comandant cineva de pe Aliexpress?

E de încredere? ????

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce sa fie de incredere, site-ul?
AliExpress este o platforma internationala de vanzari, ca si ebay, cu milioane de vanzatori care isi vand marfa acolo. Lucru extrem de greu sa consideri o platfora serioasa cand din 10.000 de vanzatori care isi expun marfa acolo, 1000 pot fii tepari, de care nu ai cum sa stii, pana nu o incasezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

Și cum îmi pot da seama care sunt de încredere?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Rot263):

Ideea este ca nu poti sa-ti dai seama. Daca nu ai incredere sau ai indoeli, mai bine nu cumperi dupa aliexpress, ci direct din magazin sau de pe tarabe in piata.
Cumnata-miu a cumparat un telefon de pe aliexpress, cu cateva sute de dolari, iar vanzatorul a declarat ca-i marfa 100% originala a lui Samsung. Cand a sosit telefonul si cumnata-miu l-a desfacut si a incercat sa intre online sa vada seria de pe telefon, a vazut ca-i fake. A contactat administratia Aliexpress si le-a spua ca a primit un telefon fake, avand salvate si convorbirea cu vanzatorul unde spuena ca este marfa originala si dupa cateva luni de disputa si-a primit banii inapoi. Dar vanzatorul ala vindea zeci de telefoane pe zi, toate ca "originale" cand de fapt erau toate copii falsificate.
Ca sa ai siguranta ca ceea ce cumperi este original, cumperi din magazinele din Romania, cu certificat de garantie. Dai ceva mai mult, dar esti 100% sigur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai Aliexpress e de incredere, dar nu si toti cei care vand acolo. Te poti ghida dupa pret (sa fie cat mai real nu exagerat de mic) si review uril lasate pe profilul respectivului vanzator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează