|

Am 2 intrebari: 1. In cat timp vin comenzile de pe mangashop?

2. Cat costa transportul unei comenzi?

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poftim : Modalitati de livrare

Noi expediem in toata tara, folosind serviciile Postei Romane, Fan Courier si Bookurier/GLS. In plus, pentru cei din Bucuresti, comanda se poate ridica direct de la sediul nostru.

Comenzile sunt ambalate in plicuri sau in colete de carton in care adaugam diverse materiale de umplutura pentru a atenua cat mai mult socurile din timpul transportului.

Pentru a intra in posesia comenzii ai 4 posibilitati:
- prin Posta Romana: daca alegi sa primesti coletul la oficiul postal atunci platesti o taxa de 10 lei. Transportul prin posta dureaza aproximativ 3-7 zile.

- prin Fan Courier: daca alegi sa primesti coletul prin curier atunci platesti o taxa de 13 lei (Bucuresti) sau de 15 lei (restul tarii). Transportul prin curier dureaza cam 1-4 zile.

- prin Bookurier: daca alegi sa primesti coletul prin curier atunci platesti o taxa de 15 lei (nu este valabil pentru Bucuresti). Transportul prin curier dureaza cam 1-4 zile.

- direct de la sediu: daca alegi ridicarea de la sediu o poti face imediat cum primesti emailul/sms-ul de la noi in care te anuntam ca avem produsele tale. Acestea sunt rezervate pe o perioada de 2 saptamani.

Timpul estimativ de primire a comenzii este afisat pe pagina fiecarui produs. De obicei dureaza cam 2-3 saptamani, insa pot aparea si situatii neprevazute.

1 răspuns: