|

Am comandat un laptop de la Emag si mai tarziu l-am returnat si am primit un voucher(valuare in bani a laptopului). Cu voucherul asta am mai comandat un laptop pe care l-am returnat iar si am primit un voucher(valuare in bani a laptopului). Astazi 24 septembrie am facut i-ar o comanda la un laptop pe care imediat am anulat-o. Acum in scrie la voucherul acela(AUTILIZAT) adica nu-l mai pot folosi. Eu vreau sa stiu cand primesc un nou voucher ca sa il folosesc pentru comanda? sau cand devine acest voucher activ iar pentru o noua comanda?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Probabil ca niciodata, iar ce faci tu pare un "abuz" impotriva comerciantului, nu poti si nu este normal sa returnezi 3 produse la rand fara a avea motive foarte intemeiate (caz in care ai dreptate). Incearca sa iei legatura cu firma printr-un email si vezi ce raspuns primesti.

| explică (pentru Ironwin):

Pai al treilea produs nu l-am returnat, nici nu l-am primit produsul, doar am facut comanda din curiozitate si am anulat-o imediat, pe motiv ca am comandat un produs similar de pe eMAG.
Primul produs l-am returnat din moft si am primit voucher controvaluarea produsului
Al doilea l-am returnat fiindca era stricat si am primit voucher. Astazi am vrut sa fac iar o comanda pe care am anulat-o imediat iar acum voucherul meu adica banii au devenit inutilizabil. Cand vor deveni iar Utilizabili ca sa-i pot folosi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: