| MrMihaI347 a întrebat:

Am un televizor Samsung 123 cm curbat cu ecran crăpat, aşa l-am primit de la livrare de pe eMAG. Aş dori să ştiu dacă se poate repara şi cât costă costul acesteia sau dacă îl pot da la garanţie. Televizorul a costat 2500 lei.

6 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Ai dreptul sa returnezi produsul primit cu defectiuni. Eu zic sa nu-ti faci alte planuri, ci sa ceri un produs nou, intact si functional.

| Superior a răspuns (pentru dannyel86):

Stiu ca la PC Garage daca ce aduceau era deteriorat si nu analizai produsul cand ajungea acasa, nu ti-l mai primea, aveai ocazia sa vezi daca e in regula pana sa iasa curierul pe usa. EMAG e cam tot aia cu PC Garage acum, ar trebui sa aiba reguli asemanatoare, deci.

| dannyel86 a răspuns (pentru Superior):

Nu te contrazic. S-ar putea sa i se spuna ca, de la curier pana acasa, a fost trantit sau a fost supus unor actiuni de deteriorare cauzate de cumparator. Utilizatorul nu a specificat faptul ca produsul a fost primit azi sau ca il detine de doua sau mai multe zile; ceea ce poate fi considerat tardiv. Si da, ai dreptate: e bine sa verifici produsul la primire, dar un tv cu diagonala mare e mai greu de desfacut si analizat in strada, nu crezi?

| Kogaion a răspuns:

De ce nu il returnezi si le spui ca ti l-au adus crapat? Poti suna la protectia consumatorului in caz ca nu vor sa ti-l schimbe sau sa-ti returneze banii.

| Alexul99 a răspuns:

0722.25.00.00 Vorbeste cu ei aici
E posibil sa ti-l inlocuiasca, dar trebuie sa dovedesti ca asa l-ai primit, vina ta a fost ca nu te-ai folosit de serviciul lor `livrare cu verificare`
Daca verifica-i continutul coletului cat timp era curierul acolo nu se intampla nimic si in returnai instant.
Vorbeste cu ei si o sa te lamureasca, mult succes.

Răspuns utilizator avertizat