|

Buna, am comandat un tricou de la un tip care locuieste in New York si l-a trimis pe data de 8 septembrie. Pe data de 13 septembrie presupun ca a iesit din america fiindca pe site-ul USPS (firma prin care a fost trimis pachetul) nu imi mai arata activitatea pachetului in america. Ei bine, din 13 septembrie nu am mai auzit nimic de pachet. Tipul mi-a spus ca nu ar trebui sa dureze mai mult de 2 saptamani. Am fost si la posta si tot nu am gasit nimic. Cum pot sa aflu cand imi soseste pachetul?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

UUSPS = United States Postal Service. E ceva mai mult de „o firmă"...winking
Și evident, după ce pun coletul pe vapor, nu mai au de unde să știe pe unde ajunge. Eu am luat pe ebay o carte care ar fi trebuit să ajungă pe 4 septembrie. Încă nu a sosit și am primit deja banii înapoi pe ea. Dacă o apărea până la urmă, văd eu cum fac s-o plătesc. Dar nu mai am speranțe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa introduci numarul de tracking pe siteul Postei Romane. Asa poti afla daca a ajuns in Romania. E nebunie mare cu coletele sosite din afara UE, poate dura mult de cand intra in tara pana cand primesti avizul de la posta. A fost si un reportaj la ProTv cu subiectul asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează