|

Buna, TPU! As dori sa incep sa fac cumparaturi de pe eBay si de accea as avea nevoie de cateva informatii din partea cuiva care a facut/face cumparaturi de pe acest site.

1. Toate produsele comandate ajung intr-un singur colet?(fie ca sunt cumparate de la un singur vanzator sau de la mai multi)

2. Sunteti multumit de produsele comandate? Sunt ca pe site?

3. Cam in cat timp v-au ajuns produsele?

4. Ati intampinat vreo problema cu site-ul/produsele/livrarea etc?

Multumesc.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ebay, ca si aliexpress, sau eMAG'ul de la noi, este un retailer, fiecare isi vinde marfa pe acel site, indiferent ca esti un obiect, sau cantitati industriale. In functie de vanzator vei fi sau nu multumit de obiectul comandat, de modul in care a fost livrat (pachet lovit, etc) si de timpul livrarii. Daca comanzi de la un singur vanzator iti va trimite tot intr'un pachet. De la mai multi vei primi pachete separate, pentru ca fiecare furnizor are propiul mod de ambalare, locatii diferite, poste sau servicii de livrat preferate sau cu care au contrat (pentru a livra ieftin sau la o taxa foarte mica). Poti intampina probleme cu livrarea desigur, din nou, depinde de furnizor, ia'te dupa rating, si de obicei cei din america sunt foarte de incredere, sau tarile nordice la noi. Dar echipa site'ul te va ajuta cu orice intrebare sau problema, pentru ca plata se face prin intermediul lor, si au posibilitatea sa te ajute sau sa-ti dea bani inapoi in caz de produsul nu este livrat. Tine minte totusi ca daca vama consfisca produsul, vanzatorul poate sau nu sa'si asume dreptul pentru asta, uni iti vor returna banii, alti spun ca impartiti pierderea 50-50, alti spun ca nu se baga. Sper ca te'am ajutat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru FakeJoker):

Multumesc! De ce poate sa iti confiste vama produsele? In cazul meu vorbesc de produse cosmetice, accesorii etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează