|

Buna TPU, rog putin ajutor la cunascatori! Am cumparat un s9plus de la cineva care e cumparat la abonament si are cutie factura si acte liber de retea. Ce vreau să intreb este 0

Proprietarul de drept pe al carui nume figureaza il poate declara furat sa-i blocheze seria imei daca nu are actele telefonului? Si daca o face mă ajuta cu ceva ca detin eu actele? Desigur detin convorbirile cu proprietatul cum am vb despre pretul telefonului si etc! Dau funda!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru al declara furat la poliție are nevoie de actele telefonului chiar daca la operatorul de unde l-a luat figurează el nu poate face nimic fara documente iar de blocat un telefon din câte știu se poate face prin contul Google sau de la producător printr-un update de soft

| explică (pentru sorin_6068):

Am dar resetare generala cand l-am luat acum sunt doar conturile mele in el! Mersi mult

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca aparatul este declarat furat, furnizorul il blocheaza automat sa nu mai poate fii folosit.
oricum ar fi, propietarul are de platit telefonul integral la furnizorul cu care are abonamentul, indiferent ca nu mai are aparatul.
Deci, un telefon la abonament nu poate fii vandut si nici deblocat.
Nu-l cumpara ca nu-l poti folosii! Oricum actele lui nu au nici o valoare pentru tine, pentru ca nu le poti folosii, fiind in numele propietarului, nu al tau.
ce vreaus a spun este ca, este ilegal ceea ce vrea propietarul sa faca! El nu poate sa vanda un telefon care inca nu-i aparyine, ca-i inca in contract si pana nu achita integral telefonul, nu-l poate vinde!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează