|

Buna ziua TPU! Mi-am comandat o pereche de trening de la H&M, dar sunt nemultumit nu-mi place deloc materialu si imi sunt largi. Infine, ma ajutati va rog cum sa fac ca sa ii returnez sa primesc banii inapoi?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

"Aveţi întotdeauna dreptul de a anula comanda în termen de 30 de zile, fără invocarea vreunui motiv. Perioada de anulare a comenzii începe din ziua livrării ultimului produs al comenzii dumneavoastră.

Dacă doriți să returnați ceva, vă rugăm să utilizați următorii pași pentru a returna articole societății H&M:

1) Detașați formularul de retur și completați codul care explică cel mai bine motivul returului. Pentru a solicita ridicarea coletului contactați compania de curierat Econt Express la numărul 0734 553 303.

2) Introduceţi articolul/articolele pe care doriţi să le returnaţi, împreună cu Formularul de retur, în punga/cutia în care a ajuns comanda dumneavoastră. Vă rugăm să reţineţi că Formularul de retur trebuie să însoţească întotdeauna bunurile returnate.

3) Atunci când efectuați o comandă și plătiți prin opțiunea Numerar la livrare, asigurați-vă că introduceți datele dvs. bancare pentru a face posibilă returnarea banilor. Vă rugăm să accesați hm.com- My H&M- Carduri de plăți.

4) Asigurați-vă că ați păstrat partea de sus a formularului de retur sau că ați notat numărul comenzii în cazul în care trebuie să contactați Serviciul pentru clienți mai târziu."
https://www2.hm.com/ro_ro/customer-service/returns.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru dannyel86):

Doar bancar pot face returnarea banilor?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Alcantara50254):

Se pare ca da. Asta scrie in politica lor.
Mai multe detalii afli daca ii contactezi direct.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca i-ai luat de pe internet trebuie sa completezi un formular online cu datele tale, (inclusiv contul IBAN pentru ca, cash nu vezi in veci) si iti trimit ei un curier care sa iti ridice coletul. Acum fiecare firma are termenii si conditiile ei asa ca citestele.
Cauta si citeste si despre returnarea in magazine care nu stiu sigur daca este disponibila. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cauta o adresa de mail a lor sau un nr de contact și contactează-i, spunându-le ca vrei sa le returnezi produsul. Faza e sa nu fii depășit termenul de 30 de zile ca nu te mai ia nimeni în seamă

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează