| Teodora23928 a întrebat:

Buuunaahappy
Am făcut 2 comenzi pe Notino cu cardul online si dupa le-am anulat (din motiv ca nu am primit sms) dupa cateva minute dupa ce le-am anulat primesc sms ca suma a fost extrasa cu succes. Primesc banii inapoi? happy

Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

SMS-ul de extragere a banilor din card sau contul bancar intre 5 si 30 minute.
Cum nu ai avut rabdare si ai anulat comanda, ai primit de fapt primul SMS care te anunta ca ti-a procesat comanda si ti-a tras banii.
Invatati-va sa aveti rabdare, fiindca sistemele de procesare a banilor se conecteaza la banca prin internet si uneori dureaza procesul, fiindca sunt si alte tranzactii in procesare, sau internetul este mai incet samd.
Din pacate, nu se intampla nimic instantaneu!
Nu cred ca primesti nimic inapoi, daca nu-i contactezi sa-ti faca refund.

| Teodora23928 explică (pentru Jassmina):

Am primit email azi ca imi baga banii in 3-4 zile lucrătoare. Mulțumesc frumos oricum! ❤️

| Jassmina a răspuns (pentru Teodora23928):

Ma bucur ca s-a rezolvat.
data viitoare nu te mai grabii sa cumperi, daca nue sti sigura ca vrei acel produs, fiindca este bataie de cap pentru toata lumea cu refundul, uneori necesitand telefoane la firma aceea, comunicari cu ei, si chiar 2-3 saptamani de asteptat sa primesti banii.
Asta este un caz fericit ca ti-au promis banii in 3-4 zile lucratoare.

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dacă ai anulat comenzile, da.
Dar nu imediat, va dura poate și câteva zile.

| anonimg a răspuns:

Îi primești înapoi în cel mult 30 zile. Dar este bine să contactezi magazinul prin telefon și să le spui problema.

| Benny09 a răspuns:

Dacă ai aplicație de banking verifică în istoricul tranzacțiilor și vezi cum apare tranzacția. Dacă apare tranzacție în așteptare atunci suma a fost reținută doar momentan, însă ei ca societate dacă în termen de 14 zile nu vor face solicitare către bancă pentru a vira această sumă, atunci banii se vor reîntoarce la tine în cont. Asta depinde și de bancă până vor returna suma. Dacă apare direct ca fiind tranzacție reușită, atunci numai cei de la Notino pot trimite banii în cont. Din experiență cu plata online ( cu cardul) îți spun ca nici un site nu mi-a reținut direct suma ci a fost doar blocată de către bancă ( tranzacție în așteptare), apoi după ce am primit coletul și nu a existat ceva probleme cu livrarea și produsul în sine și-au cerut și banii după care apărea ca fiind procesată/finalizată. În cazul meu comenzi numai din România.