|

Care sunt riscurile care apar dupa ce comand de pe aliexpres aaajutor dau funda celor care dau cat mai multe argumente

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1. Sa platesti cu cardul desi e destul de sigur ( aplicatia folosesti un sistem de securitate), nu se stie niciodata ce se poate intampla.
Iti recomand sa ai un card separat pentru cumparaturi pe internet in general, nu doar de pe aliexpress
2. Uneori s-ar putea sa nu ajunga produsul comandat. Eu am patit o singura data sa nu ajunga produsul pe care l-am comandat, dar am vorbit cu vanzatorul si mi-a dat banii inapoi prin PayPal.

Alte riscuri nu prea sunt, eu te sfatuiesc sa comanzi cu incredere. Am aproape nivel Platinium pe aplicatie si sunt foarte multumit de tot ce am comandat de acolo. Si tot timpul am primit ce am comandat, ceea ce e foarte important in opinia mea.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nici unul, eu am comandat de pe aliexpress in valuare de 1000 euro si totul a fost fain plus ai dreptul de ati cere banii inapoi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CristianTentacion):

Da dar am auzit ca dac se pierd produsele nu mai iei bani inapoi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cucos_Casian_2000):

Nu este posibil sa se piarda produsele si chiar daca ar fi o sansa mizera si ti s-ar intampla tie atunci ai garantie de la aliexpress ca daca nu vine in 60 de zile iti returneaza sigur, eu personal profitam de asta si cand imi venea produsul eu mai asteptam inca 60 de zile deschideam disputa si pastram si obiectul si imi intorea si banii si practic de fiecare data imi cer banii inapoi si majoritatea cazurilor mii da dar nu iti recomand ca nu este corect.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CristianTentacion):

Mersi mult

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează