| 9PM a întrebat:

Ce părere aveți despre parfumul Lataffa Khamrah? Eu așa șmecher cum se vorbește? ( Persistenta, siaj)

Răspuns Câştigător
| Alexxx01 a răspuns:

Bun, să-l folosești santos!
Imi dau cu cate 4-5 pufuri.
Nu am pățit sa fac migrena sau poate nu am dat eu atât de mult.
Nu îmi dau seama dacă scorțișoară, dar este foarte dulce.
Vei fii mulțumit de parfum cu siguranță!

9 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Mai fain si echilibrat Khamrah Qahwa, dar da, e OK. Parfum de iarnă, foarte dulce, persistent, 4-5 pufuri e prea mult, să nu te iei după amețitul ăla, 1-2 and you're good to go.

| 9PM explică (pentru supadeceapa):

L-ai avut și tu? Sau ai avut Qahwa?
Ai lipsit mult, vad că te-ai cumințit nu te mai certi cu lumea și nici lumea cu tine laughing

| supadeceapa a răspuns (pentru 9PM):

Am avut Qahwa, cel clasic l-am tot simtit la o prietena si mi se pare mult mai dulce, 4-5 pufuri merg doar daca mergi intr-o vara in vizita la vreun dusman.
Nu mai e nimeni pe aici ca eu m-as certa. laughing

Mai sunt câțiva da nu ii adulmeci tu happy
Nu îți stă bine ție să te certi,lasă analfabetele sa se certe, tu ești o fata intelectuala.
Vad că nu ți-ai pierdut din simțul umorului.
Pai e potrivit pentru iarna, de fapt ambele sunt. Vara oricum a trecut.
E un parfum ieftin și luxury, best buy la banii lui.
Drimero nu mai intra, a fost prins cu mâța-n sac pe discord cred că de smicele tale.

| supadeceapa a răspuns (pentru 9PM):

Cu Drimmero a fost o neintelegere doar, ne-am impacat, e bine, doar s-a plictisit de TPU

Țigănia de pe TPU s-a mutat pe telegram, vad certuri cum erau odinioară pe aici la ordinea zilei.
Ce neînțelegere că era un caz de pedofilie laughing de aia nu a mai intrat de rușine.

| GeorgeEuropeanu a răspuns:

Din cate stiu sunt parfumuri ok ca si calitate avand in vedere pretul.
Gasesti aici la un pret mic - https://l.profitshare.ro/l/15276422

| Alexxx01 a răspuns:

Salut, eu l am achiziționat anul trecut la prețul de ~250 lei. Acum este mai ieftin.
Depinde nu este pentru oricine este un parfum foarte dulce, dar cu performante foarte bune, persistenta pe mine înjur de 6 ore, pe haine câteva zile, proiecție in prima ora jumate foarte bună!

| 9PM explică (pentru Alexxx01):

Am dat acum comanda. Cu cate pufuri te dădeai? Scorțișoara se simțea mai mult nu? Daca te dai cu mult poți face migrena? Cică e foarte strong

| Alexxx01 a răspuns (pentru 9PM):

Bun, să-l folosești santos!
Imi dau cu cate 4-5 pufuri.
Nu am pățit sa fac migrena sau poate nu am dat eu atât de mult.
Nu îmi dau seama dacă scorțișoară, dar este foarte dulce.
Vei fii mulțumit de parfum cu siguranță!

Întrebări similare