| 9PM a întrebat:

Ce părere aveți despre parfumul Lataffa Khamrah? Eu așa șmecher cum se vorbește? ( Persistenta, siaj)

Răspuns Câştigător
| Alexxx01 a răspuns:

Bun, să-l folosești santos!
Imi dau cu cate 4-5 pufuri.
Nu am pățit sa fac migrena sau poate nu am dat eu atât de mult.
Nu îmi dau seama dacă scorțișoară, dar este foarte dulce.
Vei fii mulțumit de parfum cu siguranță!

9 răspunsuri:
| Alexxx01 a răspuns:

Salut, eu l am achiziționat anul trecut la prețul de ~250 lei. Acum este mai ieftin.
Depinde nu este pentru oricine este un parfum foarte dulce, dar cu performante foarte bune, persistenta pe mine înjur de 6 ore, pe haine câteva zile, proiecție in prima ora jumate foarte bună!

| 9PM explică (pentru Alexxx01):

Am dat acum comanda. Cu cate pufuri te dădeai? Scorțișoara se simțea mai mult nu? Daca te dai cu mult poți face migrena? Cică e foarte strong

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Mai fain si echilibrat Khamrah Qahwa, dar da, e OK. Parfum de iarnă, foarte dulce, persistent, 4-5 pufuri e prea mult, să nu te iei după amețitul ăla, 1-2 and you're good to go.

| 9PM explică (pentru supadeceapa):

L-ai avut și tu? Sau ai avut Qahwa?
Ai lipsit mult, vad că te-ai cumințit nu te mai certi cu lumea și nici lumea cu tine laughing

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru 9PM):

Am avut Qahwa, cel clasic l-am tot simtit la o prietena si mi se pare mult mai dulce, 4-5 pufuri merg doar daca mergi intr-o vara in vizita la vreun dusman.
Nu mai e nimeni pe aici ca eu m-as certa. laughing

Mai sunt câțiva da nu ii adulmeci tu happy
Nu îți stă bine ție să te certi,lasă analfabetele sa se certe, tu ești o fata intelectuala.
Vad că nu ți-ai pierdut din simțul umorului.
Pai e potrivit pentru iarna, de fapt ambele sunt. Vara oricum a trecut.
E un parfum ieftin și luxury, best buy la banii lui.
Drimero nu mai intra, a fost prins cu mâța-n sac pe discord cred că de smicele tale.

| GeorgeEuropeanu a răspuns:

Din cate stiu sunt parfumuri ok ca si calitate avand in vedere pretul.
Gasesti aici la un pret mic - https://l.profitshare.ro/l/15276422

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru 9PM):

Cu Drimmero a fost o neintelegere doar, ne-am impacat, e bine, doar s-a plictisit de TPU

Țigănia de pe TPU s-a mutat pe telegram, vad certuri cum erau odinioară pe aici la ordinea zilei.
Ce neînțelegere că era un caz de pedofilie laughing de aia nu a mai intrat de rușine.

Întrebări similare