| AvalohAlen a întrebat:

Ce părere aveți despre produsele de la teleshopping? Ați cumpărat ceva vreodată de la TV? Ce ați luat mai exact?
(Știți voi,top shop,telestar, media shop etc)
Sunteți mulțumiți de produsele luate?
Eu am vreo 4-5 produse luate de la ei,dar nu prea sunt disciplinat sa le folosesc in fiecare zi sau des, de vina e lenea)
Doar tigaia Dry Cooler e eficienta.

Răspuns Câştigător
| AnjaAHUI a răspuns:

Bună!

Eu personal nu sunt amatoare de cumpărărturi prin intermediul teleshoppingului, însă tatăl meu este, deci avem o mulțime de produse achiziționate de acolo.

1. Nutribullet, este un produs de care eu personal sunt foarte mulțumită. Pun în el fructe tăiate bucățele și în 5 minute am cel mai gustos suc natural, făcut chiar de mine. Mă ajută și la supele cremă, și în general la orice am nevoie să fie transformat din solid în pastă.
2. Un set dormeo, pilotă și pernă, tot eu am ajuns să le folosesc și pe acestea. Pilota cel puțin este incredibil de bună, deoarece este formată din două bucăți ce se prind prin capse. Când este frig le pun pe amândouă, când este cald, păstrez doar una.
3. Dry Cooker, este folosită mai mult de bunica mea, atunci când gătește, dar din câte am văzut ea este mulțumită de această tigaie. De când o avem nu le mai folosește pe celelalte.
4. Pest Reject. Îl am în apartamentul din București, acolo unde din păcate am probleme cu gândacii pe timpul verii din cauza vecinilor de deasupra. Camera în care stă aparatul (bucătăria) este protejată. Nu am mai găsit sau văzut gândaci acolo, deși înainte erau, restul casei din păcate este în aceeași situație. Deși în reclamă și pe manualul de instrucțiuni se spune că aparatul acoperă suprafața unei case cu două etaje, în realitate nu acoperă decât o cameră.

Cam aceasta este experiența mea cu produsele de la teleshopping. Sunt mulțumită de ele, dar unele sunt și destul de scumpe.

1 răspuns:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Vezi ca se poate? E mare lucru sa admiti ca ai o slabiciune. Ma refer la faptul ca ai zis ca nu esti disciplinat. Treaba e simpla. Nu esti dar incearca sa devii. Aplica disciplina macar intr_un domeniu si fii constant si perseverent. Dupa ai sa vezi niste rezultate bune si iti va creste increderea in tine si o satifactie ca ai realizat un lucru. Succes!