|

Cei care ati mai avut experiente PC Garage, spuneti-mi prin ce firma de curierat isi livreaza ei produsele. Sunt serios,neseriosi, isi livreaza comenzile la timp.Si nu inteleg de ce la PC Garage trebuie platit separat serviciul "deschiderea coletului la livrare", cand la eMAG indiferent ce cumperi ai inclus automat acest serviciu. In fine, poate la eMAG taxa acestui serviciu sa nu fie inclusa deja in pret fara sa stii ca deja ai platit pentru deschiderea coletului.

Nu am mai avut experiente PC Garage. Am comandat numai de pe eMAG, eMAG MarketPlace si o singura comanda de pe site-ul Flanco.

Apropo, ma intereseaza sa achizitionez un telefon si am observat ca PC Garage cu eMAG se cam bat in reduceri de pret, iar eu sunt cu ochii pe amandoua.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am cumpărat destul de des de pe PC Garage și pot spune că am fost mulțumit. Coletele au venit prin Fan Courier. Erau protejate bine, cu folie de-aia cu bule și toate cele. Livrarea a venit mereu în ziua când au spus și pe site că vine (diferă în funcție de produs și dacă e sau nu pe stoc).
N-am vrut niciodată să deschid coletul la livrare, dar nici n-am avut probleme cu ele niciodată.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Recomand sa cumperi de la eMAG, eu am cumpărat de multe ori de la ei și in maxim 2 zile vine comanda.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am comandat de la ei acum cativa ani pentru ca au preturi mai ieftine, 4 zile a durat livrarea, totul a fost ok, adica am primit ce am comandat, tipa care mi-a luat comanda a fost amabila. Nu prea mai am incredere in reducerile de la eMAG, poate doar in cele din black friday.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru christine99):

EMAG=pc garaje, eMAG a cuparat pc garaje dar le-a pastrat numele, deci aceiasi patroni

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează