|

Cum functioneaza Schimb produs + diferenta pe OLX?

Cum trebuie procedat si ce se intampla

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cam aşa - vreau să vand un telefon. mă sună cineva şi îmi oferă un telefon inferior si o diferenta de bani. daca sunt de acord îi trimit prin curier telefonul meu dar mentionez pe formularul curierului ca trebuie sa primesc un colet si bani. sau ma suna altcineva care ii ofera un laptop dar vrea o diferenta de bani. atunci trimit telefonul si diferenta de bani si primesc leptopul.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu te juca! Si daca cumperi de pe OLX poti sa te trezesti ca platesti o caramida. Vrei ceva cumpara dintr-o localitate unde te poti duce sa-l vezi sau cumpara din magazin chiar second hand. Acolo macar ai garantie. Mai este o solutie (ultima) colet cu deschidere la sosire si plata contra ramburs. Adica daca nu-ti comvine nu-l platesti. Asa ai ocazia sa vezi macar daca functioneaza ca daca are defectiuni nu mai rezolvi nimic. Ala de la curier nu sta sa-l incerci tu.

| a răspuns:

Si eu recomand ca, in cazul asta sa te intalnesti fata in fata cu persoana
o alta solutie e un site ca okazii.ro, care e mai slab ca OLX la popularitate si nr de produse, si preturi, dar acolo ai o reputatie a fiecarui vanzator/cumparator, si te uiti la nr de voturi si cat de aproape de 100% e!

| a răspuns:

Olx e super mi-am cumparat sursa pc nou, procesor I5 sh etc dar i-am spus cumparatorului ca vreau sa fac proba si apoi sa-i platesc, asta in caz de lucru electronic, dar in caz de incaltaminte spre exemplu mi-am dat un punct de intalnire cu X si pe o banca am pus adidasul si pantoful in picior apoi l-am platit, e super si economie mare la bani fata daca ai cumpara din magazin.