|

Salutare lume! Va rog lămuriti-mă și pe mine in legatura cu comenzile online! Am dat comanda de un produs, mi-a venit acasă, nu am fost mulțumit de el și l-am returnat bifând pe site la eMAG ca vreau alt produs in schimb, a venit curierul acasă mi-a luat produsul și nu mi-a dat nici bani. Cum trebuie procedat ca sa iau alt produs in schimb? Mă puteți ajuta careva spunându-mi cum trebuie sa procedez ca sa iau alt produs in schimbul celuilalt?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Si ai luat legatura telefonica cu ei? Oricum, daca vrei banii se dau intr-o perioada de pana la 30 zile. Tel.: 021 200.52.00

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Curierul nu are de ce sa-ti dea bani!
Disputa este intre tine si eMag si pana nuprimesc produsul ianpoi, sa se asigure ca nu l-ai stricat, nu au de ce sa-ti de abanii inapoi.
Apoi, banii nu se dau pe loc, ci vei fii programat cand fac ei platile, urmand sa primesti banii in cont, sau sa-i rdici de la oficiul lor.
Daca vrei la schimb alt produs, dupa ce te vor infroma ei ca au primit produsul si ca este in buna functionare, poti sa le soliciti sa-ti dea altceva de acelasi pret sau de un pret mai mic. Daca vrei ceva de un pret mai mare, fii pregatit sa platesti diferenta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Produsul returnat este verificat in service. Daca nu poate fi reparat, ti se va da alt dispozitiv similar din stocul eMag sau poti primi contravaloare lui. Vei fi anuntat din timp despre aceasta procedura.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer pe cei de la Emag nu i-am vazut chiar asa seriosi, poate e asa doar in zona mea si parca si la tine. In mod normal, atunci cand vrei sa returnezi un colet, ei trebuie sa vina sa iti ia coletul si sa-ti dea banii dupa care faci comanda pentru produsul pe care ti-l doresti.
Ca sa returnezi coletul, daca nu ma insel, poti face asta doar in prima luna de cand ai primit coletul, trecuta luna nu mai poti.
Incearca sa suni la ei si sa le spui ca nu ti s-au dat banii inapoi, in mod normal ei ar trebui sa iti raspunda la orice ora ca dupa cum scrie, ii poti contacta in zilele luni pana duminica 24/24 ore (am dubii despre asta, cum am spus mai sus. nu sunt prea seriosi)
bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează