|

Hei TPU.Nu mai vreau sa primesc un colet. Daca ignor apelurile curierului si nu raspund la telefon, coletul va fi expediat din inapoi la firma?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Este exact cum a zis V3r0m0n, decalezi inutil programul curierului daca nu il anunti ca nu mai vrei coletul si intarzii si restul comenzilor daca el sta sa te caute. Raspunde apelului sau suna tu daca nu te-a sunat pana acum si spune-i ca vrei sa fie returnat coletul.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca coletul e deja la curier nu mai ai ce face. Curierul va veni la adresa data de tine. Daca nu preiei coletul ai putea avea probleme cu magazinul respectiv... Il preiei de la curier pentru ca el e doar transportatorul, (acel articol e deja vandut de magazin) si il poti returna dar poate dura 2-4 saptamani. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai simplu este sa anunti agentul de livrari ca refuzi coletul, astfel, el se intoarce imediat la expeditor. Daca nu raspunzi agentului de livrari, acesta o sa duca coletul in depozit si il tine aproximativ 2 saptamani, timp in care o sa tot incerce sa il livreze - un lucru urat din partea ta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează