|

Magazinul 220volt.ro este de incredere?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu n-as avea prea multa incredere intr-un magazin hunguresc. In caz de ceva nu poti sa-i tragi la raspundere. Sa nu-mi spui ca este ".ro" si ca-i romanesc! Sefii sunt in Hungaria.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Salontanul):

Da,dar de multe ori ungurii sunt mai seriosi ca romanii.
si am intalnit reseleri romani care aduc electronice de ex. din Ungaria la preturi mai mici decat in ro.
Ma refer la magazine tot asa online serioase, nu oarecare vanzatori de pe olx
Oricum cand cumperi din mediul online iti asumi un oarece risc cat e el de mic, mai ales cand sunt produse care necesita testare si onlineul nu ti-o poate oferi, dar exista si aici garantia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Simpatik):

Cat ar fi de seriosi sunt nationalisti. Daca se strica ceva vor face orice ca sa nu ti-l repare ca esti roman. Crede-ma! Traiesc printre ei. Am luat de la un magazin din Oradea o placa de baza cu modificari facute de ei. M-a tinut o luna. Eu, stiind ca este in garantie, nu m-am atins de ea. M-am dus cu ea la ei si mi-au aratat rapid (ciudat de rapid!) un sunt pe placa spunand ca l-am facut eu. I-am injurat si am plecat ca stiam ca nu pot dovedi ca ei au facut-o in prealabil. O cunostinta si-a luat de la 220volt (nu mai tin minte de la care: cel unguresc sau romanesc) un HDD care nu afi putut fi formatat. Conform legii l-a trimis inapoi. I l-au returnat spunand ca l-a lovit si sa-l pastreze. La returnare, e adevarat, avea lovituri dar de la cunostinta mea plecase intact. Citeste raspunsul lui nec1 de aici: http://bit.ly/31PBW7Q In 2016 si eu credeam ca-i un magazin Ok. S-a dovedit a fi, in ani, cu multe probleme. Am vazut mai multe review-uri negative despre ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

DA
https://www.compari.ro/stores/220volt-s97177/#pareri
am luat ceva de la ei, am gasit buba, l-am dus la garantie, au confirmat buba si mi-au dat banii inapoi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează