|

Salut! Ce site-uri stiti de unde as putea sa-mi cumpar o pereche de New Ballance, la un pret acceptabil si sa fie si de calitate?( nu sa se desprinda dupa 3 saptamani, am patit ).

Merci! Funda

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai normal ca ai patit daca cumperi fake-uri. Ia-ti originali si nu mai ai problema asta. Sau daca nu-ti permiti, ia-ti tenesi care nu-s de firma dar au o oarecare calitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Adry05):

Nu erau fake-uri. Erau de pe site-ul answear.ro. Problema la ei a fost ca au venit cu o defectiune din fabrica, intr-o parte materialul fiind putin mai scurt ca in cealalta, la partea de care se leaga sireturl, si in timp de 3 saptamani s-a desprins fir cu fir si aproape s-a rupt. I-am returnat, si de asta am intrebat si de alte site-uri, sa nu iau tot de acolo. Nu mai raspunde aiurea si in necunostinta de cauza daca nu ai de gand sa ajuti pe cineva, din cate imi amintesc cam asta era scopul site-ului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru StefanCristian55):

Realizezi ca din moment ce spui ca se rup dupa 3 saptamani, adidasi care trebuie sa tina minim un an, si oricum e plin site-ul de oameni care cumparara de pe site-uri dubioase adidasi e primul lucru la care te gandesti nu? Ca-s fake.
Dar sa-ti raspund totusi la intrebare, incearca various brands

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează