| Ianoctav a întrebat:

Vreau sa îmi iau niste blugi din Bershka si vreau sa stiu daca sunt de calitate sau nu. Pretul vreau să fie între 100 si 200 de lei. Mă interesează calitatea, dar as vrea si ceva de firma. Mi am luat două perechi de blugi din H&M (ambele 130 de lei) si in patru luni s au descusut! E prima oară când mi se întâmplă și doar cu cei din H&M am pățit chestia asta. Vreau sa stiu daca chiar merita sa dau banii pe acei blugi sau să mi iau din altă parte! As vrea un răspuns obiectiv, oricât de mult i ar placea celui care îmi răspunde firma Bershka!

2 răspunsuri:
| larrii a răspuns:

Eu sincer am blugi numai din Bershka. Ma tin foarte mult, avand in vedere ca sunt si fata si sunt mult mai mulati si predispusi sa zic asa la rupturi. Nu am avut probleme sa se descoase sau sa se rupa, decat o singura pereche stiu ca mi s-a rupt dupa vreo 4 ani cred de purtat aproape zilnic. Sunt bune produsele de la Bershka, eu zic ca merita.

| Ianoctav explică (pentru larrii):

Și eu port blugi mulați. Poate de aia mi s au si rupt cei din H&M. desi până atunci numai mulați am purtat si nu am avut probleme. Mersi de răspuns!