| Anamariana8 a întrebat:

Salutare,am facut o comanda de pe shein pe 8 ianuarie.Comanda inca nu a ajuns si trackingul pe aplicatie inca nu s-a updatat.Nu inteleg ce se intampla cu comanda mea.Pe sameday curierul zice comanda nu a fost predata de catre expeditor din data de 19. S-a mai intamplat sa nu ajunga comanda de pe shein? Ce ar trebui sa fac? Precizez ca am nevoie de comanda pana la sfarsitul lunii deoarece este un cadou.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nici nu are cum sa ajunga o comanda din China intr-un timp atata de scurt, mai ales ca Shein trimite pachetele cu cel mai ieftin serviciu postal, care este evident si cel mai incet serviciu.

Livrarea se face in 2-6 saptamani de cand ei primesc banii in contul lor bancar.

Din pacate, nu iti poate garanta nimeni ca vei primi pachetul in timp, fiindca tranportul poate intarzia din nenumarate motive, nefiind vina lui Shein care l-a trimis deja din China si nici a curierului local din Romania, care nu l-a primit.
Oricum nimeni nu stie daca curierul este Sameday sau altul, fiindca asta este un colet international, care poate ajunge la tine si cu postasul de la posta romana.

| Sofi28 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie cand am dat odata comanda de ceva de la Decathlon si a ajuns in 2 saptamani. Eu ma intreb de ce le ia atata curierilor sa vina daca de la București pana unde stau eu sunt doar 5-6 ore