|

Am contul de Instagram kyrakosarin dar am contul dezactivat deoarece am încălcat regulile(nu sunt Kira). Am făcut contestație și mi s-a spus să fac o poză cu mine cu ID în ambele mâini, le-am spus ca nu mă dau drept Kira și că sunt o fană etc, ei au răspuns ceva de genu do not match și am trimis poza, dar și un mesaj insă nu am primit nici un răspuns. Ce să mai fac?

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna!

Nu ai voie sa creezi un cont in numele altcuiva pe Instagram sau Facebook. De aceea contul respectiv a fost inchis.

Sfatul nostru este, ca inainte de a te intreba cum poti obtine mai multi urmaritori, sa iti raspunzi la o serie de intrebari precum: De ce iti doresti sa ai mai multi urmaritori? Ce scop iti doresti sa aiba pagina ta? Ce iti doresti sa oferi urmaritorilor tai in materie de continut? Ce iti doresti sa faca urmaritorii tai pe acea pagina? Daca este vorba despre o pagina personala, esti dispus sa iti asumi ca te vei expune public, fapt ce poate duce la anumite probleme (hartuire, furt de date personale etc.)?

In functie de aria ta de interes, poti construi in mod organic o comunitate in jurul paginii tale daca oferi utilizatorilor continut original, de calitate, care este de interes pentru ei.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Alt cont?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ineys):

E greu să daci mulți urmăritorii, am un cont, dar urmăritorii scad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează