| Elenutsa98 a întrebat:

Buna la toata lumea, sunt noua pe TPU si am nevoie de ajutor, va rog! Am trimis la Facebook poza cu buletinul pentru confirmarea identitatii si de 2 zile tot incerc sa intru in cont dar primesc acelasi mesaj sa astept pana imi verifica documentele! Cat dureaza stie cineva cat trebuie sa astept?

| Ora de net a răspuns:

Buna!

Procesul poate dura o perioada mai lunga de timp avand in vedere numarul mare de utilizatori activi pe care ii are Facebook la nivel mondial. Cand iti vei recupera accesul, sfatul nostru este sa respecti standardele comunitatii astfel incat sa nu iti pierzi contul. Mai multe aici - https://www.facebook.com/communitystandards/

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Dureaza cateva zile lucratoare.
Cum le-ai trimis probabil vineri, cel mai probabil le vor verifica saptamana viitoare, luni, marti samd'

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Depinde. La mine a durat doar o zi. poate ca-s mai aglomerati acum!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Depinde si de varsta pe care o ai. Iar informatiile din profil trebuie sa fie la fel sau aproape cu datele din buletin. Data nasterii trebuie sa fie aceeasi cu CNP-ul tau, poza de profil sa fie vizibila in care sa apari TU, nu pisica, caine sau mai stiu eu. Pe mine cand m-au blocat si m-au pus sa trimit copie CI, m-au deblocat instant dupa incarcarea documentului. In schimb m-au pus sa recunosc prietenii sa se asigure "ca sunt eu". Asta s-a intamplat in anul 2014.

| crstifornea8 a răspuns:

Aceeasi problemă am si eu. Am trimis de Sâmbătă poză după CI.cu toate că nu prea e indicat să trimiți datele personale cu atat mai mult foto după buletin dar am incercat toate variantele de recuperare cont si nu merge! Baftă si tie si mie!