|

Buna TPU știu ca suna ciudat dar mi-ați putea face /da un cont de Facebook? Nu am cont de Facebook și când îmi fac unul îmi scrie ca trebuie sa trimit o poza cu mine iar apoi mil blochează, am fscut 3conturi toate 3blocate pe acelasi motiv doar am cumpărat cartele de telefon degeaba deoare îmi cerea și număr nou de telefon.Specific ca îmi trebuie contul doar sa ma conectez la un joc. Daca ma poate ajuta cineva sa îmi lase mesaj in privat, as fi recunoscător. Multumesc pentru timpul acordat!

| a răspuns:

Bună,

Daca ai incalcat termenii si conditiile Facebook (https://www.facebook.com/terms.php) atunci acestia au dreptul sa te impiedice sa iti mai faci cont. Printre motivele pentru care se intampla acest lucru se pot numara: faptul ca nu ai folosit numele tau real, faptul ca ai mintit cu privire la varsta ta, ai postat sau sharuit continut daunator.

Daca ai citit cu atentie termenii Facebook si consideri ca nu i-ai incalcat, poti sa depui o contestatie aici https://www.facebook.com/help/103873106370583

În schimb, dacă nu ai vârsta de 13 ani, sfatul nostru este să aștepți să o împlinești înainte de a folosi Facebook.

Ora De Net
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Conform regulamentului Facebook, nu ai voie sa faci conturi personale multiple.
Trebuie sa stergi intai celalalte conturi, dupa care poti face un cont nou chiar si fara poza.
Contul se poate crea /administra cel mai bine de pe un calculator, din browser.

| a răspuns:

Din motive doar de tine știute, ai fost adăugat în blacklist-ul Facebook-ului. Probabil și dacă te-ar ajuta cineva cu un nou cont, odată ce te loghezi de pe dispozitivul tău, contul va avea aceeași soartă nefericită.

| a răspuns:

Nu va putea nimeni sa-ti faca, exact din motivul expus de tine.
Cine si-ar face cont cu fotografia sa, cu toate datele sale reale si sa ti-l dea tie?