|

Buna, va rog sa ma ajutati, cum sterg facebookul de tot,sau ce sa fac ca sa nu i mai apara conversatia cu mine unei persoane, am avut un Facebook fals cu care vorbeam cu o prietena ii spuneam aproape tot, acum am aflat ca ea a spus cuiva niste chestii urate care le-as fi spus eu catre acel cineva,cum sa fac ca ea sa nu mai aiba conversatia de pe messenger, mi-e frica sa nu arate cuiva cate am vorbit si cate i-am spus, am dezactivat facebookul dar din cate stiu tot apare conversatia, ce sa fac, cineva mi-a spus ca ar fi auzit ca eu i-as fi spus ceva legat de o fata la "prietena aia a mea" si am spus dar cu alt insteles nu cum a zis ea, nu vreau sa am probleme cu fata aia sau sa se ia de mine...va rog ajutati.ma sad

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Indiferent daca iti stergi contul definitiv sau nu, persoana cu care ai discutat va putea vedea mesajele si conversatiile voastre. Pe viitor, ai mai multa grija ce informatii alegi sa impartasesti online.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Știi ce poți face?
Îți faci un nou cont de FB (dacă nu ai încă unul, în afară de cel fake) și îți raportezi singur contul, ca și când ar fi al altuia. Găsești acolo mai multe variante de a-l raporta, raportează-l cumva, încât FB să-i închidă contul (de fapt, ți-l închide ție) până la verificarea identității (pe care nu o vei mai face, mai ales că intenționezi să-l închizi definitiv!). ))
E UNICA soluție ca postările tale să dispară pentru totdeauna, asta dacă persoana respectivă nu a salvat deja convorbirea cu copy/paste.
PS. Activează-ți contul, altfel nu (te) poți raporta! Chiar dacă l-ai dezactivat, mesajele tale vor fi mereu acolo...

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai aici raspunsul oficial:
https://www.facebook.com/help/224562897555674?helpref=related

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează