|

Buna! Am mare nevoie sa sterg unele mesaje de pe Facebook. Am vorbit acum ceva timp cu cineva despre unele chestii personale si imi e frica sa nu faca publice conversatiile.

Stiu ca exista o functie de recuperare, in inbox sau ceva de genul, insa nu asta conteaza. Cel mai important pentru mine ar fi sa sterg conversatia pentru ea.

Ca sa fiu mai explicita, cand vorbesc de lucruri personale, ma refer la viata de zi cu zi. Despre "problemele" pe care le am si cred ca ma intelegeti.

Sper sa se poata sterge mesajele

Ajutati-ma va rog

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mesajele se șterg doar de la tine. La respectivul rămân orice ai face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca stergi mesajele de la tine
o sa ramana la persoana cu care ai discutat
trebuie sa ajungi sa accesezi telefonul persoanei cu care ai discutat
si sa stergi mesajele din acel telefon care au au fost primite cand a vb cu tine
nu mai spune nimanui despre problemele tale prin mesaje, doar face to face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu trebuie sa te temi ca va publica conversatia. Mesajele le poti sterge doar pentru tine iar acelei persoane ii va ramane. Dupa cum stim toti, conversatiile astea sunt lucruri private si nimeni nu are voie, decat cu acordul tau, sa publice aceasta conversatie. Daca intr-un caz aceasta persoana posteaza conversatia, te poti duce la politie si sa spui ca a fost publicata o conversatie privata de a ta fara acordul tau. Si bineinteles politia vor merge la acea persoana si ii vor da amenda si o va pune sa stearga tot. Altceva nu poti face.
Sper ca am ajutat❤️

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează