|

Buna ziua TPU! Am o problema, am fost victima unei farse, cineva a trimis de pe telefon meu mobil (de pe contul meu de Facebook) pe un alt cont de Facebook si mi-au șters și dezactivat contul. Am trimis un e-mail la ei și mi-au spus că ( "ineligibile" ) nu mai am acces la el că mi l-au șters din cauza filmulețului și că nu se poate recupera. Daca știți vreo metoda sau vreun Nr de telefon sa sun la ei sa le explic sa vad daca se mai poate face ceva. Mulțumesc anticipat!

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Cel mai probabil contul tau de Facebook a fost inchis pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor Facebook – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator, varsta sub 13 ani etc.

Daca ai citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si esti sigura ca nu ai incalcat niciun termen poti sa alegi optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmezi pasii indicati acolo - mesajul tau trebuie sa fie redactat in limba engleza. Facebook va prelua cererea ta si daca aceasta este valida iti vor da acces inapoi la contul tau.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ei nu stau la discuții cu tine, poți încerca să le explici, dar o vei face în zadar, chiar dacă le vei scrie într-o engleză perfectă. Ei te au în evidență pe 'lista neagră' și NU iartă de câte ori vrei tu. În mod sigur, ai încălcat regulamentul siteului de multe ori. Degeaba le scrii, speranța moare ultima, dar moare și-aia! ))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Contul dupa parerea mea nu s-a sters, ci doar s-a dezactivat in urma reclamatiei primite. Poti accesa forumul, adresand o intrebare sau gasind intrebari cu raspunsuri la problema asemanatoare tie. Degeaba trimiti email, mai bine intri pe forum si comunici direct problema de pe alt cont, oferind informatiile de rigoare si personale (daca e cazul).

Sper ca te-am ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează