anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cum pot sa scap de cineva care ma urmărește încontinuu?
Îmi intra în telefon, în calculator, îmi intra peste tot și vede absolut tot ce am în telefon și la ce ma uit pe internet și ce fac pe internet.
Am dat resetare la telefon, mi-am schimbat e-mailurile și parola, am dat resetare chiar și la router-ul wireless.
Am început sa ma uit la filme pentru adulți cu zoofili numai ca să creadă lucruri nașpa despre mine ca poate ma lasă în pace, dar nu ma lasă.
Ce sa fac?

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Ne dăm seama din mesajul tău că simți un disconfort puternic legat de ideea că cineva are acces la informațiile și datele tale.

Acțiunile menționate mai sus, pe care tu deja le-ai făcut, sunt suficiente pentru a împiedica accesul altei persoane în a afla informațiile de pe telefonul sau calculatorul tău.

Pentru a putea să discutăm mai specific despre situația neplăcută prin care treci, să identificăm măsura în care altcineva are acces la dispozitivele tale sau dacă ai reușit deja să faci acele lucruri care împiedică asta, nu ezita să ne contactezi: https://oradenet.salvaticopiii.ro/ctrl-ajutor. În felul acesta putem să vorbim și despre posibile soluții.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| Cosmin483 a răspuns:

Du-te neapărat la politie. Nu are voie sa facă asa ceva.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

Inainte sa faci ce a zis Cosmin483, sterge istoricul cu buretele de sarma. Troll-ul naiba care esti rolling on the floor

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Ha ha?
Cine e Troll?