|

Hey TPU! Am încercat sa ma conectez pe contul meu de Facebook dar nu a mers. Mi-a apărut un mesaj cum ca ar fi blocat. Am schimbat parola cu un cod primit pe telefon dar nu a mers. Acum îmi cere sa autoidentific anumiți prieteni iar apoi sa introduc o poza cu certificatul meu de naștere,buletin,card, etc. Ce s-a întâmplat? Ce pot face? Ajutoooor

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Violeta,

Cel mai probabil contul tau de Facebook a fost blocat pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor Facebook – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator etc.

Pentru a iti recupera contul trebuie sa urmezi pasii indicati de catre Facebook acolo.

De asemenea, daca ai citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si esti sigura ca nu ai incalcat niciun termen poti sa alegi optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmezi pasii indicati acolo. Facebook va prelua cererea ta si dupa ce o va verifica iti va da inapoi accesul la contul tau.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă ții neapărat să recuperezi contul, trebuie să trimiți copie după actul de identitate. Se pot blura ultimele cifre din CNP.
Dacă nu ai folosit numele real, ei îți vor transmite, cu părere de rău (adevărul e că nici nu le pasă!) că numele tău nu coincide cu cel de pe FB. Ei nu stau la discuții...
Dacă știi că ai folosit numele real, ori dacă ții așa mult să recuperezi contul, încearcă să le trimiți ceea ce îți solicită.
Adevărul e că pe FB nu trebuie să postezi niciodată lucruri la care ții, ori pe care le-ai putea pierde.
Deschide un alt cont și nu te mai chinui. Adevărații prieteni îi poți recupera din nou. Și ai grijă pe cine alegi, printre ei s-a strecurat cineva, care ți-a raportat contul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Gasesti raspunsul aici http://victoriagiorgiana.com/verificarea-identitatii-pe-facebook/ se pare ca nu folosesti numele real si cineva ti-a dat report.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabil ti sa fost blocat contul din anumite cauze > A fost schimbata parola dupa un alt dispozitiv, ai primit multe reporturi.
Fa-ti alt cont

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează