| Ora de net a răspuns:

Salut,

Un magazin online este cel mai probabil sigur atunci când sunt afișate și ușor de accesat următoarele elemente:
- Datele de contact (nume, adresa fizică, telefon la care îi poți contacta în cazul în care este o problemă cu comanda plasată)
- Datele fiscale
- Secțiunea de "Politici de confidențialitate" și "Termeni și condiții"

Dacă verifici, site-ul menționat de tine conține toate criteriilor importante menționate mai sus. Astfel, dacă întâmpini dificultăți îi poți contacta prin email, telefon sau te poți duce fizic la adresa lor.

Pentru a afla mai multe informații despre produsele vândute, poți căuta pe Google recenzii despre acest magazin online. Poți citi părerile celor care au achiziționat anterior un produs prin intermediul site-ului respectiv. În felul acesta te informezi și vezi dacă sunt probleme generale pe care alți cumpărători le-au întâmpinat. Recenzii negative vor exista întotdeauna, dar e important să vezi dacă sunt majoritare și dacă persoanele respective reclamă în general aceleași probleme.

Ora De Net
6 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Atunci este bun ce ai luat. Numai că o să ai nevoie de un card de memorie pentru că 32gb o să fie puțin.
Este un pic mai scump, dar ți-l recomand pe acesta cu 64gb (costă cam cât ai mai da pe card), dar este un pic mai bun:
https://www.pcgarage.ro/......ere-black/

| Focutza a răspuns:

Extras de pe siteul lor : Acest produs provine de la distribuitori oficiali autorizati si este conform cu normele europene. El este livrat in ambalajul original, cu instructiuni in limba engleza/franceza/germana/italiana/spaniola, adaptor gratuit pentru priza europeana.Cutia produsului si dispozitivul pot avea instructiuni si aplicatii atat in limba engleza cat si in limba chineza, modelul fiind varianta internationala. Telefonul se poate folosi in orice retea mobila atat din Germania/Anglia/Spania/Franta/Italia cat si din restul lumii, el nefiind niciodata codat.

| anonimg a răspuns (pentru Focutza):

Adică nu au meniu în limba română.