|

Mi-a fost hăcuita adresa de gmail cu care ma logam la Facebook cel puțin așa mi-a spus Facebook-ul care mi-a cerut bani pentru un soft de securitate

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Silvia,

Cei de la Facebook nu iti cer bani, cel mai probabil ai luat un virus/malware. Te sfatuim sa iti reinstalezi sistemul de operare al computerului, sa iti schimbi parolele tuturor conturilor si sa iti instalezi un program antivirus.

Pe viitor, este bine sa retii ca pentru a avea computerul protejat este foarte important sa ai firewall-ul activat si sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta free), este bine ca el sa fie updatat constant. Daca un antivirus nu isi updateaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Facebookul nu cere bani!
Ceea ce-ti pot spune cu siguranta este ca ti-ai virusat computerul foarte rau si ai nevoie de un specialist sa-l curete si sa-ti instaleze un antivirus bun.
Este bine sa nu mai dolwloadezi sau vizionezi nimic deocheat de pe internet, ca asa ajungi sa te umpli de virusi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Facebook-ul nu cere bani pentru nimic. Plateste cine isi face reclama doar. Ai fost virusata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai fost victima unui atac de phishing.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează