|

Nu mai pot aprecia fotografii pe Instagram, îmi spune că această actiune e blocată. Stie cineva care e motivul?

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Andrei,

Exista posibilitatea ca tu sa o fi folosit in exces (foarte mult sau foarte des intr-o perioada scurta din timp) & functionalitatea sa fie blocata pentru a evita spamul. Asteapta ca functionalitatea sa reapara si foloseste-o cu masura.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Http://imgur.com/a/9DjE0

Instagram nu e Facebook! DIn câte am observat, adminii de pe Instagram sunt mult mai îngăduitori decât cei de pe Facebook, în privința postărilor. Deși regulamentul interzice, totuși sunt acceptate și imagini care pe Facebook, în mod sigur, ar fi primit raport.
Pe Instagram nimeni nu îți poate posta în cronologie, posesorul contului e singurul care poate face asta. Tu alegi dacă îți faci contul public sau privat.
PUBLIC înseamnă că toată lumea îți poate vedea postările, PRIVAT înseamnă că tu ești cea/cel care își selectează urmăritorii. Toți urmăritorii din listă pot da like postărilor. Nu există opțiunea să poți opri like-urile cuiva, toți din listă au acces!
Motivul pentru care nu mai poți da like-uri e fie un bug, fie ai dat prea multe likeuri într-o singură oră/zi (deci, ai depășit limita). Altfel spus, ai efectuat în mod repetat o acțiune și Instagram ți-a blocat temporar accesul la această acțiune.
În linkul de sus, poți citi despre acest lucru.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Fiecare alege ce vrea pe Instagram ori FB. Daca nu am chef ca cineva sa-mi posteze pe pagina, sa-mi dea "like" la poze, sau lacomentariile mele, atunci setez ca acea persoana sa nu poata face asta.
Asadar, daca cineva a setat ca tu sa nu poti sa-i dai like la comentarii sau poze, a facut-o voit, ca sa iti limiteze accesul pe pagina lui/ei.
Lucru de altfel foarte nromal, pentru ca, de ai ceva de spus, poti sa postezi in pagina ta, nu in contul altuia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

Bine spus, problema e ca îmi spune acest lucru la orice poza sau video pe care vreau sa-l apreciez. Nu vreau sa postez nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Andreiddb):

Nu-i nevoie sa aperciezi nimic!
Poate persoana respectiva ti-a limitat accesul voit, ca sa nu ii apreciezie nimic!

De altfel si eu am facut-o cu prietenii mei, am dat acces la familie doar si la restul de prieteni, doar sa vada, dar sa nu-mi posteze nimic, nici macar sa nu-mi dea like.
Vor s avada, este rpoblema lor sa se uite, dar nu am nevoie sa-mi dea like!
Am fost destul abuzata de prieteni simplii, care in excel de zel ma bombardau cu zeci de mii de psotari, care le dadeau share pe pagina mea, si crede-ma ca m-am saturat, de aceea a trebuit sa inchid aceesul tuturor.
Daca vor in mod expres sa-mi spun ceva, o pot face prin a-mi trimite mesaj personal, doar mie, in privat, nu sa-mi posteze pe FB-ul meu, sa vada toata lumea!

Trebuie sa intelegi ca, sunt oameni, care nu vor sa le apreciezi nimic! Daca ai chef te uiti, daca nu... mergi mai departe si respecta-i decizia aceluia care si-a postat ce a vrut el, pe pagina lui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează