|

Sall. am o problemă stranie cu computerul meu. Internetul meu (chrome) are un virus, am incercat sa fac tot posibilul ca să il indepărtez și nimic. Deci mereu când intru pe un site, (orice site) se aude o voce stranie, de bărbat, și când inchid fereastra nu se mai aude, mă sperie, e ciudat.

Ce pot să fac? Dau funda rapid vă rog

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Te sfatuim sa blochezi mesajele pop-up din setarile browserului tau, sa instalezi o extensie Adblocker si sa elimini orice extensie pe care nu iti amintesti sa o fi instalat. Daca aceste masuri nu functioneaza, atunci exista posibilitatea sa ai un virus pe computer. Instaleaza un program antivirus si scaneaza computerul. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta free), este bine ca el sa fie descarcat de pe pagina oficiala a producatorului si sa fie actualizat constant. Daca un antivirus nu isi actualizeaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil e un pop-up. Cauta pe chrome Ublock origins"si activeaza aceasta extensie. Are rolul de a inchide automat krice reclama ce apare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. Incearca si instaleaza un soft antivirus presonal recomand Avast-ul. (gasesti varianta gratuita online)
2. Daca nu rezola problema incearca malwarebytes. (gasesti gratuit)
Iti recomand cand faci devirusarea sa intri in safe mode daca problema e mai grava.
3. Reinstaleaza chrome dupa devirusare.
4. Daca nici asta nu rezolva incearca Security Task Manager si vezi ce procese iti ruleaza aiurea. Acest soft iti arata gradul de pericol pe care il reprezinta fiecare proces rulat din windows. Poti sa si trimiti catre ei spre analiza apoi daca ceva nu e in regula poti dezactiva procesul respectiv.

5. In ultima instanta daca alta varianta nu ai reinstaleaza windows-ul. E indicat chiar si in acest caz sa scanezi de virusi oricum si celelalte partitii pentru a evita propagarea/respectiv executarea lui de pe alte partitii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează