|

Salut.Acum câteva ore mi s-a blocat laptopul, l-am lăsat sa se descarce apoi l-am pornit! Am multe programe instalate pe el, acum le-am dezinstalat pe cele nefolositoare doar ca am vazut ca sunt multe programe sau ce or fi ele "Microsoft Visual C++" sunt 8 la număr acum vreau sa stiu daca le dezinstalez o sa imi afecteze funcționarea laptopului?

Aa sa mentionez ca sunt instalate din 09.02. 2019 iar eu am laptopul de anul trecut din august si n-am avut probleme cu el!

6 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună!

Sfatul nostru este să nu dezinstalezi programe dacă nu știi exact care este rolul lor, ci mai degrabă să duci laptopul într-un service specializat.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut,programele Visual++ sunt administrate de Microsoft, prin urmare sunt,, drivere,, video improtante care nu trebuie sterse.Ele pot varia in numar dar fiecare dintre ele au un an si o serie diferita.Pe scurt....nu le sterge iar tot ce e catalogat Microsoft are un rol si sta bine unde este. Sper ca team lamurit

| explică (pentru takeITserious):

Mersi,era să comit o greșeală!?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa nu dezinstalezi nimic ce se numeste "Microsoft Visual C++"; pentru ca de aceste programe tine buna functionare a altor programe.
Daca dezinstalezi "Microsoft Visual C++", laptopul va functiona; dar nu vor functiona alte programe. Problema este ca nu stim care dintre ele nu vor mai functiona. "Microsoft Visual C++" se instaleaza automat impreuna cu alte programe ce au nevoie de el.

"Eu am laptopul de anul trecut din august si n-am avut probleme cu el!"
Este imposibil ca sa nu apara si probleme. Laptopul, pc-ul, sunt masini de calcul si nu televizoare la care doar schimbi canalul/programul si dai volumul mai tare sau mai incet. Dar s-au luat masuri ca la nevoie sa se poata chiar reinstala sistemul de operare si sa poata fi facut ca nou. Daca si al tau are nevoie de acest lucru, atunci nu mai sta pe ganduri: salveaza-ti datele de pe el si reinstalaeza windows-ul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sau făcut update la ele.


Se blochează din alte cauze pc ul. Cum ar fi rami sau procesorul.


Acele programe pe care le ai menționat nu sunt nefolositoare. Din contra ajuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt probabil niște fisiere fantomă, descărcate din anumite site uri, pot aparea sub anumite nume cel mai simplu:
Schimbai windows-ul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează