|

Salut, am descarcat odata un fisier de pe internet si dupa cum stiti toti care dau upload la ceva, pun reclame si tot felul de prostii pe care sa le accepti inainte de a descarca. Si dupa cum spuneam, dupa descarcarea fisierului(nu filme porno cum o sa creada unii) tot primesc un fel de notificari in dreapta jos cu diferite reclame si stiri de la tot felul de site-uri dubioase, uitati un exemplu pe care l-am primit azi: https://imgur.com/a/Dp8LORrSi e foarte deranjant mai ales cand ma joc, pentru ca imi apar prostiile astea si trebuie sa le tot opresc.Stie cineva cum pot sa fac sa scap de ele sau cum se numesc ca sa caut pe Youtube un video?Funda!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pot fi cookiurile de la siteurile pe care ai intrat. Poate ai permis siteurilor sa-ti trimita notificari (chrome te intreaba inainte). Poate e un virus. Ia-ti un antivirus (daca nu ai bani ia kaspersky free), da-i scan, vezi ce-ti detecteaza. Nu mai intra pe toare siteurile. Recomandarea mea ar fi sa instalezi din nou sistemul de operare sa fii sigur ca nu ai un virus (dar asta depinde de tine)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru damianuuq):

Da, stiu ca m-a intrebat odata google daca vreau sa primesc notificari de la nu stiu ce stie, si din greseala am dat pe da, dar nu stiu cum sa scot aceasta permisiune ca nu gasesc nicaieri in setarile de la google chrome

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru denisTiky):

On your computer, open Chrome.
At the top right, click More More and then Settings.
At the bottom, click Advanced.
Under "Privacy and security," click Content settings.
Click Notifications.
Choose to block or allow notifications:
Block all: Turn off Ask before sending.
Block a site: Next to "Block," click Add. Enter the site and click Add.
Allow a site: Next to "Allow," click Add. Enter the site and click Add.
Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează