|

Salut,am si eu 2 intrebari legate de Facebook :

1. Cum pot face ca sa primesc like de la persoanele pe care nu le am lista de prieteni, am profilul pe public iar cei pe care nu-i am in lista nu pot sa-mi dea like la poze

2. Ama numite poze pe Facebook care imi apar in album, si as vrea sa le mut in"fotografii cu tine" cum as putea face asta, si cum pot sa le fac sa-mi apara acolo in stanga sub poza de profil cand intra cineva pe profilul meu.

Multumesc anticipat happy

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Mergi pe orice pagina de Facebook in coltul din dreapta sus. Vei avea acolo o sageata pe care apesi, ca mai apoi sa dai click pe Settings. Ti se va deschide pagina setarilor, iar in partea din stanga vei avea un meniu care contine mai multe optiuni. Poti sa alegi cum interactionezi cu ceilalti, sa iti administrezi aplicatiile, taggurile, etc. Te invitam sa faci asta alegand din meniu Privacy si Security. Folosind optiunile (Public, Friends of Friends, Friends, Only me) poti alege cum sa iti personalizezi setarile.

Setarea Public nu este disponibila persoanelor sub 18 ani. Acest lucru se intampla pentru ca nu este deloc recomandat sa iti expui datele personale in mod public pe internet, iar Facebook interzice acest lucru minorilor pentru a fi protejati. Daca faci acest lucru exista riscul sa fii urmarit de catre alte persoane (ele pot vedea sau deduce din poze unde stai, unde iti dai tagg, unde inveti), hartuit (sa primesti mesaje/comentarii nedorite sau urate din partea strainilor), sa ti se fure anumite poze sau date personale care mai apoi pot fi puse pe alte situri, folosite pentru a crea profile false etc. Avand in vedere ca imaginea online este un lucru important care te poate influenta pe viitor, in cariera, iti recomandam sa iti pastrezi profilul accesibil doar prietenilor.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

La1. Daca ai declarat la FB ca ai sub 18 ani ei te protejeaza intr-un fel si nu-i lasa sa dea like daca nu ii ai la prieteni si multe alte prostii d-astea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RaduMihaiRadu):

Am mai mult... stiu despre chestia aia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează