| mark77 a întrebat:

Salut prieteni.Am un laptop ASUS X555L si de curand cred si mai mult ca sigur am luat un virus nenorocit de care nu mai scap.Am intrat si in control panel la dezinstalari programe pentru al elimina si nu exista acolo.Imi puteti spune cum as putea sa scap de el, e vorba de acest site:http://web-start.org/ sau daca puteti sa imi recomandati un antivirus bun pentru al elimina.Am instalatMcafee si tot nu la eliminat.Multumesc si astept un raspuns. Ofer binenteles funda celui care ma va ajuta.

| Ora de net a răspuns:

Buna Mark,

Te sfatuim sa iti salvezi toate datele si sa iti reinstalezi sistemul de operare - in acest fel te asiguri ca indepartezi virusul.

De asemenea, pe viitor, te sfatuim sa iti activezi firewall-ul si sa folosesti un program antivirus. ATENTIE! Nu descarca programul antivirus de pe alte situri decat cele oficiale si asigura-te ca acesta isi actualizeaza baza de date constant.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Fă un CD butabil de curățare / devirusare. Virușii NU se dezinstalează din CTRL panel, că nu-s aplicații!

http://free.drweb.com/cureit/?lng=en
http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk

3 răspunsuri:
| Anonimul95t a răspuns:

Salut, descarca Malwarebytes Anti-malware varianta free de aici :https://www.malwarebytes.com/mwb-download/ apoi instaleaza.
Apoi start scrie msconfig>boot bifeaza safe apoi si network. Restarteaza apoi scaneaza cu malwarebytes si stege ce gaseste apoi msconfig si debifezi safe boot apoi restart
Succes!