|

Salut TPU, am o intrebare... Pe publi24 am pus un anunt de vanzare si am bifat casuta cu verificare si transport gratuit iar cand am facut cerere sa mi vina curieru sa mi l ridice scrie ca trebuie sa achit 35 de lei. Imi poate da cineva niste explicatii?

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Vlad,

Transportul gratuit este pentru cumparator, nu pentru cel care vinde. Inainte de a folosi un serviciu de acel fel, te incurajam sa citesti termenii si conditiile https://www.publi24.ro/termeni-si-conditii

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Cand transportul este gratuit inseamna ca este in beneficiul cumparatorului.
Vanzatorul e cel care va suporta cheltuielile de expediere.
Ca un artificiu, atunci cand alegi ca transportul sa fie gratuit, stabilesti un pret astfel incat acesta sa prevada si transportul sau o parte din acesta. Adica, nu mai vinzi produsul cu 40 lei + taxe de transport, ci il pui in vanzare la 60 de lei cu transportul gratuit. Astfel, si cumparatorul va suporta o parte din livrare, desi el va sti ca transportul este gratuit si ca doar produsul costa 60 de lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil transport gratuit pentru cel care cumpara, ceea ce inseamna ca il achiti tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Transport gratuit si verificare, pentru cel ce iti cumpara produsul, nu pentru tine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Serviciile Publi24 sunt de toata jena. De multe ori ajungi sa astepti si 5 zile ca o comanda la curier sa fie procesata de Publi24. Asta daca nu iti este respinsa fara motiv. Pana la urma NIMIC nu este GRATIS! Iar cei 20 -30 lei (cat costa transportul) tot ajungi sa ii dai caci pana la urma cumparatorul nu te asteapta o saptamana ca sa ii trimiti produsul pe care el il vrea cat mai repede.
Mi-am expus parerea si aici: http://www.press-mania.ro/......68053.html si pe alte site-uri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează