|

Salutare TPU! Vin si eu cu o intrebare.Cum pot sa fac ca prietenii mei sa nu mai poata sa aprecieze si comenteze la paginile pe care le apreciez.Multumesc! Dau funda

7 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Paginile pe Facebook (de produs, de institutie ex. Pagina Ministerului Educatiei, Pagina NASA, Pagina Coca Cola) sunt publice si pot fi accesate de catre oricine. Prin urmare nu ii poti impiedica pe prietenii tai sa aprecieze sau sa comenteze.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Din cate stiu nu poti sa setezi sa nu mai apara aia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Le dai clik dreapta delet daten morti mati

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

întrebare de 10 puncte
Pe ce site? despre ce pagină web vorbești că fiecare are niște setări diferite dar cu siguranță acele setări există

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru 01Joulie01):

Despre Facebook

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai...
in coltul din dreapta sus a paginii Facebook, ai o sagetuta care e indreptata in jos. Dai click pe ea. Apoi dai click "Setari" sau "settings" (depinde in ce limba ai Facebook-ul, dar presupun ca il ai in romana), apoi ti se va deschide o pagina de setari diverse, in stanga iti apar setarile pe categorii.
La general schimbi numele, e-mailul etc.
La Securitate si conectare iti apare de pe ce dispozitive esti conectat pe Facebook, etc.
La confidentialitate poti pune setarile pe prieteni ca activitatile tale de pe Facebook sa poata fi vazute doar de prieteni si poti inclusiv sa restrictionezi anumite persoane si sa vada doar ce postezi tu public, ca sa schimbi setarile te duci la fiecare rand si dai editeaza si editezi cum doresti tu.
La blocare, adaugi oameni care vrei sa-i blochezi sau ii scoti de la block (block e un ignor)
La limba, alegi limba site-ului
Sarim direct "Postari publice" si le setezi pe "prieteni" sau unele "nimeni", evaluarea comentariilor (inseamna sa se dea like la commenturi).
Nu cred ca exista o setare exacta in care nu poti da like. In principiu profilele cat mai private efectiv sunt setate doar prietenii sa vada postarile si tu daca nu esti in lista lor nu poti vedea postarea, automat nu poti da nici like.
Ca sa nu faci nici prietenii sa-ti dea like ar insemna sa pui pe "doar eu" si doar tu poti vedea ce ai postat (share-uit) sau efectiv poti scoate acel "follow" de la prieteni, mai exact ca sa nu-ti apara ca un prieten ti-a dat like etc, umblii pe la notificari - editeaza - si mai departe opresti ce notificari doresti.
sper ca te-a ajutat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează