| Xx97emalia a întrebat:

Știe cineva dacă sunt de încredere aceste site uri"Coca-droppers.com"și "medsengages.com"? Adica e posibil sa te trezești cu poliția la usa ca și când ai comanda de pe dark net? Daca ați citit asta și aveți de gând sa înjurați, sa râdeți, sau sa îmi țineți teorie sau sa spuneti altceva in afara de un răspuns pentru întrebarea mea, o faceti degeaba.Ambele livrează in România.

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Deoarece produsele de pe site-urile menționate de tine sunt ori ilegale ori pot fi achiziționate doar cu prescripție medicală, probabilitatea ca aceste site-uri să fie înșelătorii este foarte mare. Presupunând că dețin acele produse, nu ar avea cum să le trimită în țări în care sunt considerate ilegale, indiferent de ce spun.

Îți recomandăm să nu faci nicio plată și să nu îți înregistrezi datele personale precum nume, telefon, adresă.

În general, dacă achiziționarea și deținerea unui anumit produs sunt considerate ilegale în România, nu contează dacă au fost comandate de pe Internetul de suprafață sau din oricare altă sursă.

Ora De Net
8 răspunsuri:
| Osneros a răspuns:

Nu-i mai simplu de la colț de stradă?

| Xx97emalia explică (pentru Osneros):

Nu mai suntem in 2018.nu prea mai găsești la colț de strada, totul se face online

| Osneros a răspuns (pentru Xx97emalia):

Te asigur că găsești. Dacă nu găsești, înseamnă că nu știi unde să cauți și că n-ai nevoie să găsești.

| Xx97emalia explică (pentru Osneros):

Lol,am 23 și știu cum merge treaba de pe la 16 ani, nu numai cu cumpăratul ci și cu vandutul"dulciurilor", acum la colț de strada găsești persoane care folosesc dulciurile.ca sa cumpere de obicei le recomanda cunoștințele, nu te oprește nimeni la colț de strada sa te întrebe.F*CK it, fac asta in România și Londra și suna penal când niște persoane mă contrazic fără sa aibă habar

| DoctorWh0 a răspuns:

Daca era site pe "dark web" trebuia sa aiba. onion la sfarsit, si aveai nevoie de tor pentru asa ceva.

| AnOnImuSS1 a răspuns:

Pe internetul normal sunt sanse de 70 %sa fii prins pentru consum proppriu 2 grame nu iti face nimicwinking daca ai mai mult de 2 grame te baga la dealer si ti-ai facut-o cu mana ta.te urmaresc ..si cand au destule probe vin peste tine! in Germania au sisteme de vanzari de droguri faci plata cu cardul si ai garantat 16 grame ascune la colt de strada ori in locuri retrase specificate de individ anonim!

| kevin9 a răspuns:

Sunt site-uri create tot de ei, stii tu cine. Nu vin acasa deodata dar te urmaresc.