|

Va rog sa ma ajutati, nu mai imi merge Facebook-ul, miercuri un coleg m-a pus sa-i trimit o imagine(care ar contine continut sexual ) si contul mi-a fost blocat 72h si am putut sa intru asa sa ma uit.dar nu pot sa dau like-uri sau sa trimit mesaje...si trebuia azi sa pot ca au trecut 72h

6 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Marcel,

Cel mai probabil contul tau de Facebook a fost inchis pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor Facebook – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator etc.

Daca ai citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si esti sigur ca nu ai incalcat niciun termen poti sa alegi optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmezi pasii indicati acolo. Facebook va prelua cererea ta si dupa ce o va verifica iti va da inapoi accesul la contul tau.

In cazul in care ai trimis o poza cu continut ilegal sau continut sexual explicit atunci trebuie sa astepti ca Facebook sa iti dea acces inapoi in contul tau.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

N-ai citit si n-ai respectat regulamentul.
72 ore este suspendarea totala, care poate fi completata cu pedepse secundare, suplimentare.
Iti lasa timp de meditatie.
Asta sa inveti minte, ce-si cum faci pe FB.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă i-ai trimis-o personal, prin mesaj privat, înseamnă că el te-a raportat. Te-a provocat și uite, și-a atins scopul. Bad boy! ))
Dacă ai postat-o pentru public, atunci te putea raporta oricine, dar în general, o face tot cineva din jurul tău. tongue
Ai grijă ce postezi, vorba 'ceea: "Spune NU nudității!" ))
Următoarea sancțiune poate fi suspendarea contului, fără posibilitatea recuperării.
Trebuie să aștepți 72h, deși aș fi jurat că ei au totul programat. Mai încearcă, poate că din minut în minut vei fi liber la postări...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sterge postarea pe care ai trimis pe Facebook si sa astepti sa vi deblocheze! Este posibil ca cineva care a vazut postarea pe care ai trimis-o a reclamat (raportat) la Facebook si de asta ti-a blocat pentru 3 zile! Data viitore sa nu mai faci asa ceva niciodata, dar mai intai citeste regulamentul Facebook si respecta-le!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

O posibila situatie a fi aceea ca profilul tau de Facebook, este compromis, in urma acestei situatii.
Ai certitudinea ca acea persoana( ce se declara colegul tau), este reala, sau nu cumva este un virus care isi face de cap prin profilul tau in urma actiunii tale?
Intreaba-l direct pe colegul tau daca este cu adevarat solicitarea din partea lui.
Este posibil sa fie compromis contul lui.
Cine stie...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează