|

Vreau sa dezinstalez avast antivirus caci nu pot sa il sterg din deskop

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, George,

In Control Panel vei gasi categoria Programs & Features, unde exista o lista cu toate programele din computer. Alege programul Avast si dezinstaleaza-l folosind butonul Uninstall.

Pe viitor, este bine sa retii ca pentru a avea computerul protejat este foarte important sa ai firewall-ul activat si sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta gratuita), este bine ca el sa fie actualizat constant. Daca un antivirus nu isi actualizeaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Inta la demarare dupa aceia intra la panou de configurare iar dupa intra in stanga jos la dezinstalare program, dupa ce ai intrat la dezinstalare program cauta aplicatia care vrei sa o dezinstalezi, pune sageta pe aplicatie si dai clik stanga ca sa apara dezinstalare iar dupa dai clik dreapta pentru dezinstalare. Succes.

| a răspuns (pentru len0):

Https://www.avast.com/en-us/uninstall-utility

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru len0):

Multumesc pentru ajutor.....am reusit sa il dezinstalez pana la urma

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: