anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A devenit lumea obsedata de spate larg si steroizi? Nu e ca si cum mergeti la razboi si va bateti cu hoardele romane... Au devenit barbatii prea preocupati sa arate ca niste "barbati adevarati", fara a fi asa in realitate?

30 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Mie imi plac culturistii astia mari si pompati cu steroizi, fatalaii, si cand le da un boxer de 60 kg o palma nu se mai ridica de pe jos.
Nu despre asta este sa fii barbat sa fii mare, acum cocalarii zisi bombardieri baga steroizi si trag tare de fiare ca sa intimideze lumea cu figurile lor...ce imi pare rau ca nu m-am tinut de box sau sa fi facut de mic kickbox, ca pe multi bombardieri de astia retardati i-as fi umilit!
Am respect pentru baietii care fac sala, arata bine, dar fac cu cap si nu apeleaza la licoarea fatalaiulor > steroizi.
pentru cei care nu stiu steroizii scurteaza viata, de ce? duce la infarct si alte boli complicate!

| anonim_4396 explică (pentru Simpatic):

Mda, ma cam dezgusta asa zisii-barbati care nu sunt in stare sa faca nimic, nici macar sport in adevaratul sens al cuvantului.

| Simpatic a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai sport pot face multi, chestia cu sterozii se numeste trisat, adica te dai ceva ce nu esti! Sunt fost culturist cu vreo 8 ani de sala la activ, am facut natural si nu doar ca aratam MARE dar si forta era pe masura, pentru mine carnatii care fac cu steroizi sunt fatalai si asa vor ramane, indiferent ce grade isi dau si ce smardoi vor sa para.

Nu stiu la cine te-ai referit cu sportul, dar eu chiar am facut sport, asa cum m-am priceput eu, nu-s vreun campion.

Foarte multi fac sala fie sa vada bucile fetelor de fac fitness fie pentru egoul lor, se dau smardoi pe burta goala happy
Ii vad mereu pe la salile de forta, coteii aia care-si fac poze non stop iar ei sunt vai de capul lor...dar daca exista retelele de socializare se cred si ei mici printi!

Mai sunt si cei atletici care aia fac pentru a arata bine, pentru simetrie etc toata stima pentru ei...alaturi de ei cei care vor sa slabeasca, sa arda calorii.
restul sunt niste tentative de oameni, increzuti si cu nasul pe sus, tot felul de rromi si asa mai departe, de aia nu ma mai duc pe la sala, cand am inceput eu sa fac sala pe la 17 ani nu vedeam un "bombardier" de asta sa faca sala, acum e plin de ei...de asta nici nu ma duc ca sigur as strange vreunul de gat intr-o zi si mi-as fzce probleme cu militia.

| anonim_4396 explică (pentru Simpatic):

Era de barfa chestia aia din raspunsul anterior.
Tocmai asta e: nu cred ca poate oricine sa faca sport. Sportul inseamna foarte multa munca. Astia pe-aici...se vede din raspunsurile lor.
In fine, astept sa fiu atacat asa ca pe TPU de utilizatori sub influenta steroizilor.
Spor la treaba!

| Simpatic a răspuns:

Revenind la subiectul intrebarii, nimeni nu a observat o chestie si anume spatele la fel ca umerii, nu se lateste doar din jucatul cu fiarele, este ceva mai mult genetic, capeti latime a spatelui dar trebuie sa ai genetica, el se dezvolta dar in timp indelungat, nu e ca la brate, ca bagi prafuri ca prostul tragi de gantere si bratele se umfla, spatele e altceva. La fel cum multi au lucrat partea de sus si e dezvoltata dar au piciorele minuscule, sunt caraghiosi.

Un lucru e cert cei care iau steroizi sunt prosti! De ce zic asta? in afara de bolile cu care vin ei la pachet chiar daca se folosesc si alte pastile pe langa steroizi : antiestrogeni si multe altele, ca si protectii stiu ei de cewinking ...sunt perioade in viata cand fie te accidentezi fie nu te mai poti duce la sala, ce faci? ce se castiga usor se pierde usor si in acest domeniu! Am vazut unii cu steroizi care dupa cateva luni dupa ce se lasase erau iar slabi si fara forma, fie se ingrasase si si-au pierdut forma.
Eu dupa ce am facut natural au trecut aproximativ 2 ani pana sa imi pierd forma, deci iata ce diferenta uriasa este de la a "pierde" muschii cu steroizi cand te lasi de sala si cat timp trece pana sa numai arati bine cand te lasi de sala dupa ce ai facut natural.
Prin natural ne referim si la cei care nu iau prafuri cat si la cei care au luat suplimente precum : vitamine, creatine, proteine, oxid nitric etc

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

A devenit lumea obsedata de spate larg si steroizi?
Nu lumea, ci unii, câțiva.
sa arate ca niste barbati adevarati. Care este diferența între un bărbat adevăprat și unul fals?

| Wr3nch a răspuns:

Unii da, pun pret pe aspect.

| Frank51 a răspuns:

Tare aș vrea să am motivația lor, eu din 5 zile 3 le ratez și nu merg la sală.

| anonim_4396 explică (pentru Frank51):

Pai asta depinde de tine. Adica: Pune-ti echipamentul si taie-o la sala! Nu e mare lucru. Dar sa se indoape cu steroizi ca sa aiba un spate care nu foloseste nicicum nimanui, nici chiar lor insisi...asta e prostie, nu motivatie.

| TheStrategist a răspuns (pentru anonim_4396):

Crezi că cei care iau steroizi nu muncesc ca să pună masă musculară? Nu se întâmplă nimic magic dacă iei steroizi și stai degeaba. Culturiștii profesioniști în general iau steroizi, chiar dacă nu e sănătos. Pentru a fi campion trebuie să faci sacrificii. Dacă e vorba de cei care nu merg la concursuri e altceva, ăia sunt bombardieri și nu vor face nimic cu viața lor, încearcă doar să impresioneze oamenii.

| anonim_4396 explică (pentru TheStrategist):

Cei care se dau mari si tari pe-aici ca sunt sportivi si muncesc din greu ar trebui bagati la testul anti-doping. Nu vorbim de culturisti aici, iar cei de 15-20 de ani de pe aici care vor sa poarte 4XL la tricou nu cred ca ar trebui sa aiba tupeul sa se compare cu ei. Sunt sigur ca ei iau substante care trec testele anti-doping. Sa faci performanta ca ei, la fel ca si cei de la alte sporturi, inseamna sa stai in sala intre 4-6 ore zilnic., timp de 15-20-25 de ani. Daca vrei sa vorbim de sacrificii iti explic cu ce se mananca astea. Sa iei steroizi si sa tragi un pic de fiare nu inseamna sacrificiu. In fine. Spor la treaba!

| wildthing a răspuns:

Adica la fel cum au devenit femeile obsedate de a avea buze hidoase ca de guvid, desi e un lucru bine stiut ca barbatilor nu le plac, ba chiar li se par dezgustatoare?winking
Asa credem noi, ca daca punem ceva muschi pe noi, ne ajuta sa intram mai usor in patul vreunei domnisoare dornice, cand de fapt cam stim ca pentru asta, in primul rand bani trebuie sa avem si abia apoi fizic.winking

| anonim_4396 explică (pentru wildthing):

"Adica la fel cum au devenit femeile obsedate de a avea buze hidoase ca de guvid, desi e un lucru bine stiut ca barbatilor nu le plac, ba chiar li se par dezgustatoare?" Da, cam asa ceva.
In patul celor dornice nu spatele lat te baga, nici banii, sunt hor.y. S-ar putea sa trebuiasca sa ai cuc, ce zici?

| wildthing a răspuns (pentru anonim_4396):

Pana la a vedea daca te ajuta cucu' sau nu, trebuie sa-i arati portofelul si bineinteles, dupa ce au vazut ca e plin, unele vor sa arati si intr-un anume fel...sunt pretentioase.winking

| anonim_4396 explică (pentru wildthing):

Te pricepi mai bine poate. Si daca ajungi in pat si te lasa cucu'?

| wildthing a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai ce relevanta are? Discutia era despre a ajunge in pat...ce se intampla dupa aia, intra intr-un alt capitol.

| anonim_4396 explică (pentru wildthing):

Am inteles. E pe capitole aici. Banuiesc ca la capitolul asta se intra pe Viagra.

| tonyc7 a răspuns:

Si daca obtin spatele larg, cu sau fara steroizi, tot degeaba daca sunt limitati cu capul! laughing))

| TheStrategist a răspuns:

Eu îi respect pe toți cei care fac sport, indiferent dacă folosesc sau nu steroizi. E fix treaba lor.

| anonim_4396 explică (pentru TheStrategist):

Ma bucur. Eu nu prea, dar cum ai zis: e treaba mea.

| TheStrategist a răspuns:

Îți recomand să te apuci te sport și să nu te mai intereseze de spatele altora rolling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru TheStrategist):

Fac sport, chiar mult, dar sport - nu steroideala.
Aaa, dar sa fiu putin curios nu recomanzi, sau macar sa-ti vezi tu de treaba ta cand altii au curiozitati... de asta nu ai fi interesat?

| Cheo0S a răspuns:

Pentru ca spatele arata bine si are potential de crestere urias. Natural sau nu.
Iar legat de steroizi, de vina e internetul si cei care promoveaza consumul. Si informatia proasta.
Cum ar fi ca au ajuns la potentialul Lor maxim.

| Cehoslovacia a răspuns:

Las` sa aiba barbatii bratu mare sa rupem botu` la sportive ca tine

| anonim_4396 explică (pentru Cehoslovacia):

Pentru ca atunci ce?!

| anonim_4396 explică (pentru Cehoslovacia):

Chiar asa?! Nu ai nici un gram de minte sa debitezi asa ceva?

| PaulCos a răspuns:

Bine spus! Cealalta fata a monedei numita de tine "steroizi si spate larg" este sau sunt picioarele. Cam acolo se vede ceva-ul ala pe care vor unii sa il arate in tricouri mulate sau tatuaje cu mesaj sofisticat filozofic. Daca dincolo de asta mai antrenam putin zambetul, bunatatea, altruismul, bunul simt si educatia, atunci da, putem merge la razboi dar nu impotriva romanilor ci a mitocaniei!

| anonim_4396 explică (pentru PaulCos):

Cine-si face tatuaj cu mesaj filosofic?! Vai, e mai rau decat credeam!

| AlienGod a răspuns:

Nu toată lumea, doar unii oameni.

| MariusStefan25 a răspuns:

Self-improvement